To og et halvt år.

Det er to og et halvt år siden sist. Som sagt, hei igjen! Nå sitter jeg her i sofaen hjemme med P3 Aksjonen på tv'n. Samtidig kom jeg på at det kanskje er greit med en liten oppdatering på selve livet. Hvor er jeg nå? Hva gjør jeg? Hvem er jeg?Jeg heter fortsatt Lise Lotte, har bikket 28 år og ansiktet er likt som sist. Litt annen makeup og litt lenger hår. Litt mer voksen?
I løpet av to og et halv år har jeg flytta to ganger. Første gangen solgte vi det huset vi hadde og kjøpte et nytt. Andre gangen var nå i mars i år. Da pakket jeg ned mitt liv fra huset og dro. Jeg gikk ikke gjennom alt jeg hadde engang. Alt ble kastet ned i pappesker og der er det enda. Jeg flyttet tilbake på jenterommet hos foreldrene i Fredrikstad og her er jeg den dag i dag. Alle mine eiendeler ligger i pappesker i kjelleren.

Samtidig som jeg pakket ned mitt liv og flyttet fra drømmehuset, Hankatten*, hunden og Pus ventet jeg på en operasjon. De som har fulgt meg tidligere vet at jeg fikk en prolaps i korsryggen i 2015/2016. Helt uten forvarsel fikk jeg en ny prolaps i januar i år. Denne var så massiv at jeg endte opp med å bli operert i starten av april.

Planen er å kjøpe meg en leilighet. Om jeg ender opp i Fredrikstad, Sarpsborg eller et annet sted i landet vet jeg ikke. Alt avhenger av jobb. Rettere sagt hvor jeg får meg jobb. Til dags dato er jeg jobbsøker. Jeg sa opp jobben jeg hadde i august og bruker nå mye tid på å søke etter ny jobb. Hvorfor jeg sa opp jobben er en halvlang historie som vi kan ta senere.

Sant skal sies - tross alt som har skjedd det siste året med tanke på samlivsbrudd, jobb, operasjon osv har jeg det bedre enn noen gang. Jeg er psykisk sterkere enn før. Jeg har funnet ut hvor mine grenser går og hva jeg aksepterer og ikke. Jeg vet hvor jeg vil videre i livet. Jeg har mål. Jeg vet at jeg aldri kommer til å oppleve noe jeg ikke kan takle og har prøvd å tenke positivt når alt har vært på bunn.

Som mamma alltid sier; det ordner seg for snille jenter!

Hankatten* = Ex’n. (Han har blitt kalt «hankatten» på Superliise.com siden tidenes morgen)

Liker

Kommentarer