Tiden er ute.

Det er egentlig litt rart å si dette, men samtidig så er jeg klar. Jeg har tenkt lenge, og kommet frem til at det er det rette. Jeg har bestemt meg for å gi meg i SnapKollektivet.
Det er så mye som skjer på privat front for tida, at jeg rett og slett må luke bort noe for at jeg ikke skal slite meg selv ut. Jeg klarer ikke lenger å holde tritt med alt (blogg, hobby, jobb, kollektivet osv), og sånn er det noen ganger.

Jeg håper selv at jeg klarer å produsere mer her og ta vare på meg selv litt. Ikke overtenke alt mulig og ende opp som en crazy lady. Men man vet jo aldri hva som skjer. Etter påska så er en ting luket bort, så vi får krysse fingra for at det faktisk hjelper. Jeg er stolt over hva kollektivet har fått til i løpet av det korte året som vi har holdt på. Og jeg krysser fingra for at jentene tar over verden. Jeg håper også at alle hjelper SnapKollektivet videre med et av målene - bli større enn DDE.

Onsdag 12. april blir min aller siste dag på SnapKollektivets konto.

Følg med da (og for alltid).

PS! SJEKK UT SNAPKOLLEKTIVETS NYE HJEMMESIDE - SNAPKOLLEKTIVET.NO

Liker

Kommentarer

Milla,
<3 <3 <3
noctem.nu
Maja,
Så trist at du slutter. Likevel er det utrolig viktig at du setter deg selv først. Skjønner at det tar på. Håper at du kanskje kan være gjest en gang i blant. Gleder meg til å følge deg videre her!
www.ohvaleriejean.wordpress.com
Carina,
Åååh 😟 <3
carinabehrens.com
Luisa - La Mar,
Det er viktig å prioritere, og noen ganger får man ikke til alt man skulle ønske. Det blir rart med SK uten deg <3
la-mar.no