The years go by.

Egentlig så startet jeg å lage et superlangt innlegg. En årskavalkade. Men så kom jeg til september. Jeg gav opp. Kom frem til at ingen hadde lest det likevel. Kan jo bare gå tilbake i arkivet her for å se hva som skjedde i de forskjellige månedene. Samtidig er det nyttårsaften i morgen. Og hva skal jeg bruke den siste dagen i 2013 til? Jo, jeg skal lage lefseruller og få på meg en kjole. Og drikke meg dritings. Ja, det er det jeg skal gjøre. Sammen med Hankatten vel og merke.

Alle skriver om hva de fikk til jul og hvor fantastisk alle mennesker er og krig og fred og sånn. Men hva var det folk ikke fikk til jul? Av ting jeg trenger/har lyst på fikk jeg ikke undertøy, sokker, bukser, tannbørste, nye puter og Apple-TV. Fikk heller ingen rosa ponny eller en turkis puddel. Selv om det er mye jeg trenger men ikke fikk, fikk jeg også noe jeg faktisk trengte. Jeg fikk en overmadrass til min 90 centimeter brede seng. Jeg fikk også kosebukse som jeg hadde ønsket meg, som er i leopardmønster og fra Eivy Clothing. Og en jakke, genser, penger og gavekort. Jakke og genser ble byttet..

Anyways..

Dette året har faktisk vært fantastisk. Jeg mistet en jobb, og fikk meg en ny en med en gang. Jeg og Hankatten traff hverandre og ble kjærester. Er fortsatt kjærester og lykkelige forelsket. Jenterommet ble dobbelt så stort etter en oppussing og riving av vegg, og været var ganske bra i sommer (om jeg husker riktig). Så ja, 2013 var et ganske bra år. Mindre klaging enn vanlig, og det er vel positivt?

Selv om 2013 har vært et fabelaktig år så krysser vi fingra for at 2014 er ennå bedre.

Ikke fest med måte inn i det nye året! Ta av, slå ut håret, ha beina i taket og tennene i tapeten. Det skal nemlig jeg.
(om du ikke skjønner hvorfor bildet er i dette innlegget, så vet vel egentlig ikke jeg heller. Eller jo. Vi er fucked up. LOL)

Liker

Kommentarer