The Blacklist

Om du er usikker på hva du skal bruke påska på anbefaler jeg deg virkelig å sjekke ut The Blacklist! De fleste vet at jeg er en sucker for krim, thrillere og politi-serier, og denne serien... Seriøst, jeg har ikke sett på noe annet siden vinterferien i februar.

Serien handler om den kriminelle Raymond Reddington som overgir seg til FBI etter å ha vært etterlyst i flere tiår. Han har lagd en liste over de farligste kriminelle i verden og vil hjelpe FBI med å ta disse - mot at han får amnesti (slippe straff) og at han får jobbe med Elizabeth Keen - en nyansatt FBI-agent med gjerningsmannprofilering som spesialitet. .
Serien er krim/drama så selvfølgelig er det mye rart som skjer. Og det er en grunn til at jeg ikke har klart å legge serien fra meg. Det er et spørsmål som går igjen hele veien. Men jeg skal ikke røpe noe, du får sjekke det ut selv istedenfor. Her i Norge er serien kommet så langt som sesong 4, og til dags dato går en spin off-serie (The Blacklist: Redemption) på TV3. Jeg har ikke sett den ennå, men jeg får starte på den når jeg er ferdig med The Blacklist.

Serien ligger både på Netflix og Viaplay.


Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Åh, gleder meg SÅÅ til nye episoder med Blacklist... RÅ serie.
nouw.com/kamillahaaland
victoria
victoria,
Jeg falt av i tredje sesong og så gadd jeg ikke mer, syntes det ble litt kjedelig 😲
squishywaffle.me
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229