tattoveringer og rosa liksom.

Vil du vite hva jeg har gjort? Jeg har bestilt meg ny tattotime! Jeg gleder meg som en liten unge gleder seg til lørdagsgodtet. Samtidig gjør jeg ikke det. Eller jo. Jeg gjør det.
Og ja, jeg skal la deg være litt på pinebenken. Jeg kommer ikke til å fortelle HVA jeg skal ta. Har ikke fortalt søstern at jeg skal tattovere meg mer engang! Det sier jo litt. Men som du sikkert vet så har jeg jo noen tattoveringer allerede. Også underarmen. Og jeg skal jo ha en sleeve til slutt.. Så ja. Jeg skal fortsette på armen. Jeg kan jo også fortelle at jeg har time i mai. Underarmen ser du forøvrig på bildet under her.

Det at jeg gleder meg som en liten unge gleder seg til lørdagsgodtet er ikke fordi jeg skal få flere kunstverk på kroppen. Neida. Her om dagen så lakket jeg neglene mine. Tåneglene og fingerneglene. Og det var i selveste fargen ROSA. Lyserosa vel og merke. Makeup Mekka kaller den Bombshell. Det skal sies at jeg ikke eier så veldig mye rosa. Jeg har en rosa xbox-kontroll, en rosa bok, en rosa elvis-vekkerklokke (til pynt) og samleboksen med Sex in the City. Hvorfor lakker jeg da neglene rosa? Jeg fikk litt sjokk selv. Fordi jeg er lat så er neglene fortsatt rosa. Har ikke orka å dra frem neglelakkfjerner ennå. Med tattovering blir man litt mer mandig. Da glemmer man rosa en liten stund!
Å som jeg gleder meg til å glemme rosa!

Q! Liker du rosa? Eller har du en rosa tattovering kanskje?

Liker

Kommentarer