Roadtrip

Om noen timer er selveste dagen her. 17. mai. Norges bursdag. Og i dag har alle husmødre og husfedre gjort i stand huset, vasket, bakt, kokkelert, stryket klær, ja alt som skal til for at Norges bursdag skal bli en fantastisk dag for alle som kommer på besøk.

Vi har gjort det vi også. Hele helga. Eller.. Hankatten har holdt på hele helga. Jeg har tross alt drukket meg snydens og vært fyllesyk. Men i dag har jeg fått gjort litt av hvert klart til morgendagens besøk. Siden vi følte oss så flinke fant vi ut at vi ville gjøre noe artig i kveld. Litt avsporing til 17. mai-rushet.
Hankatten og kompiser fant ut at de ville treffes og kjøre tur til verdens navlelo. Nemlig Drammen. Og hele greia baserte seg på èn ting. BMW. Alle karene kjører nemlig BMW. Så da ble det BMW-cruising fra Sarpsborg (for vår del) til Drammen med stopp i Ski (der møtte vi de andre) og Lier.

Noe jeg personlig ikke visste om Drammen var dette:

Utsikten. Fy flate for en utsikt. Dette er "Spiralen". Eller, på toppen av Spiralen (?). Jeg er jo null kjent i området. Men.. Vi måtte i alle fall kjøre gjennom en spiraltunell helt til toppen av Drammen by.

13 BMW'er totalt. Fantastisk kjøretur. Fantastisk vær. Fantastiske folk.

Liker

Kommentarer

victoria,
Drammen ekke så dumt, men Drammen sentrum er dumt. Haha, 😃
victoriawee.net