Releasekonsert

På lørdag så hadde Comet Kid releasekonsert for albummet som kom ut på fredag. Jeg skrev et innlegg om bandet når de kom å spilte i stua til en kompis. Du kan lese om det HER.
Som jeg skrev i det innlegget så er Comet Kid et band som er up&coming. De spilte i det mye omtalte 40årslaget til Norges egne kronprins, og etter det har det vært en bratt bakke oppover for de. Som nevnt, de kom ut med sitt første album på fredag. Et album som alle burde høre. Det passer til de fleste, da de sier selv at de går under sjangerne akustisk, folk, soul.

COMET KID! photo: priv

Innenfor de samme fire veggene så var det to band til på scenen. Alle tre bandene hadde release på nye album. MarOder og Yuma Sun var de to andre bandene. I det første bandet (MarOder) så var det en person jeg visste jeg hadde sett tidligere, men visste ikke hvor. Etter litt Googling så fant jeg ut at vokalisten var Aslaug Guttormsgaard, som er en kjent norsk skuespiller samtidig som han tidligere har spilt i Black Debbath og Hurra Torpedo. Ikke helt min type musikk, men det falt i smak hos resten av salen.
Yuma Sun derimot, det falt veldig i smak. Det er et band jeg vet at jeg skal legge inn på spillelistene mine på Spotify. De sier selv de spiller "lovløs prærierock", noe jeg er veldig enig i. Jeg synes musikken deres er moderne cowboymusikk som passer like bra i en cowboyfilm som på scenen. Sjekk de ut på spotify!

COMET KID! Photo:priv

Samme gjengen som opplevde huskonsert var i Asfaltbyen for å få med seg dette arrangementet og Comet Kid igjen. Bandet er virkelig fantastisk, og det er bra at Norge har fått et slikt nytt medlem i musikkverden. Og for å støtte gutta mest mulig så kjøpte vi selvfølgelig cd, trøye og det som gikk an. Og vi var heldige og fikk dette signert av hele bandet.

Har du hørt om eller på Comet Kid? Eller MarOder og Yuma Sun?
Isåfall, hva synes du om musikken?

#musikk #konsert #oslo #johndee #cometkid #yumasun #maroder #release #foto

Liker

Kommentarer