Q&A: Svar på spørsmålsrunde!

Hva gjør du på fritiden når du er alene? Når jeg er alene sitter jeg på jenterommet i sofaen med TV'n på. I det siste har det blitt mye av serien Drop Dead Diva på Netflix, men nå som jeg har sett ferdig det som ligger ute der, må jeg finne noe nytt. Tips taes i mot med luftklem i retur!
Hva er yndlingsmaten din? Jeg er ekstremt glad i pasta. Gjerne hjemmelagde tortellini, men kjøpepakke fungerer fint det også.
Hvilken filmsjanger liker du? Ok, jeg liker to sjangre veldig godt. Chick flick og thriller. Rar kombinasjon. Samtidig er jeg glad i 90-tallsromanser, typ Pretty Woman, Notting Hill, Forrest Gump etc.
Din mening om mobbing? Mobbing er noe av det verste som finnes. Noe mange kanskje ikke vet er at mobbing foregår like mye blant voksne som hos barn/unge. Spesielt på nett, der det meste foregår nå, såvidt jeg vet. Folk som mobber er dumme. Rett og slett dumme. De vet ikke hva konsekvensene kan være. Som jeg en gang lærte: du skal være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg.
Hvordan synes du det er å bo i Norge? Nå har ikke jeg bodd noen andre steder, så kan vel egentlig ikke uttale meg om hvor bra det er å bo her. Men jeg klager ikke over at jeg er født inn i det norske samfunnet.
Hva går hverdagen din ut på? Helt vanlig hverdag, utenom eksamenstid, går som oftest ut på å være ett par timer på skolen, se på tv, spise middag, og ett par kvelder i uka så jobber jeg.
Hva betyr tattoveringene dine?
Jeg har brått 9 tattoveringer, om jeg har telt riktig. Rundt ankel har jeg fotlenke med tro, håp og kjærlighet på, fordi jeg er kristen. På leggen er det utdrag fra låten til Seal, Kiss From A Rose, min gamle favorittsang. Nakken har jeg en stor rose, det er favorittblomsten. Håndleddene er det initialer, fødselsdato og stjernetegn, ingenting å forklare. Ellers er resten av armen dedikert til besteforeldrene mine. F.eks kompassrose på utsiden av underarmen som inneholder årstallene besteforeldrene mine gikk bort. Hodeskalle representerer døden. Anker på innsiden av overarmen representerer havet og sjølivet. Både mors og fars familie hadde en tilknytning til sjøen, samtidig som jeg selv er så og si oppvokst i båt. Svale på skulder er også pga sjølivet. Og det var alle tattoveringene.


Liker du dyr? Jada, det gjør jeg. Har selv en hund i heimen, som lyder navnet Zorry.
Hvilke land har du vært i? Har kjørt buss fra Norge til Frankriket, telles alle de landene? Neida. Sverige, Danmark, Irland, England og Frankrike. Og syden, men husker ikke hvor. Var liten..
Favoritt sted å være? I disse tider: hjemme. Alene vel og merke. Da slapper jeg ordentlig av.
Liker du sminke? Liker og liker. Om jeg hadde følt meg vel uten så hadde jeg ikke brukt det.
Hvis du liker sminke, hva bruker du da? Det vanlige? Eller typ, foundation, pudder, mascara, øyenskygge osv.
Har du kjæreste da? Ja, det har jeg. Hankatten (som er hans nickname her på bloggen" og jeg har nettopp vært sammen i ett år.
Er du forelsket? Er jo forelsket i hankatten da.
Hvor mange kjærester har du hatt? Av langvarige forhold (over 1 år) så er dette mitt andre forhold.


Natt eller dag? Hadde dette spørsmålet blitt stilt for 10 år siden, natt, men nå er det helt klart dag! Stå opp "tidlig" og få noe ut av dagen. Være ferdig med ærend før kl 12 og ha hele dagen til å gjøre hva man vil. Beste som finnes.
Er du et morgenmenneske? Om en tenker at den ordentlige definisjonen av A-menneske er å stå opp kl 5, nei. Om en tenker min definisjon, våkne i 9-10tiden, ja, da er jeg morgenmenneske.
Favorittmusikken din? Helt hekta på Sval - Tidsfrist og låta som Romania hadde i Eurovision: Paula Seling & Ovi - Miracle. Ellers hører jeg på det meste. Blitt mer altetende ila de siste 4-5 åra, før det var det mye rock.
BFF din? Utenom Hankatten? Min bestevenn flytta til Oslo, og dessverre har vi ikke like god kontakt som før. MEN, jeg har utrolig mange nære venner.
Hva er det mest randome du har gjort? Hehe, mye som ikke bør nevnes offentlig.
Hva jobber du med? Jeg jobber i Bolia, som er en dansk interiørkjede. Selger designermøbler o.l.
Går du på noe idrett? I wish.
Idol? Helt ærlig så har jeg ikke noen spesielle idoler. Litt synd egentlig.
Hvor gammel er du? (Fyller du?) Jeg fylte 23 år i februar. Det vil si, jeg fyller 24 neste februar.

Hvor lenge har du blogget? Alt for lenge. Starta vel for fullt, etter mange år uten, i 2010/2011. Starta da her på blogg.no. Også gikk jeg over til eget webhotel og domene. Hadde det frem til starten av 2013. Da ble alt hacket, flere ganger ila kort tid. Da gikk jeg tilbake hit til blogg.no.
Hva er din favorittfilm? Nattsvermeren, helt klart! Og Pretty Woman. Og Notting Hill. Og LOL.
Hvem liker du best i klassen din? Hehehe, nå vet jo jeg hvem som har sendt inn spørsmålet. Og nei, det er ikke det jeg liker best. Eller jo da, du er en av dem!
Hvem kjendis ville du giftet deg med og hvorfor? Johnny Depp, helt klart. Av norske så tror jeg det ville vært Jakob Oftebro eller Mikhael Paskalev. Kjekke karer alle mann!
Liker du jakker, hvor mange har du? Og hvem er din favoritt? Jeg har ikke tellinga på hvor mange. Røft regna ca 10? Har flere jakker enn olabukser for å si det sånn. Favoritten, det vet jeg ikke. Veldig glad i olajakka med militærarmer og nagler, og levis-olajakka mi.
Hva synes du om testing av sminke og div produkter på dyr? Helt ærlig så har jeg ikke satt meg så mye inn i det. Det er jo selvfølgelig trist, og ikke bra, men det er ikke det jeg tenker mest på i hverdagen.
Tenker du deg om før du kjøper sminke osv? Jeg tenker ikke. Jeg er vanedyr, så går etter det samme gamle jeg har brukt lenge.
Fineste sang du vet om nå? Det er så mange fine sanger der ute, men som nevnt tidligere så er jeg hekta på Sval - Tidsfrist for øyeblikket. Men liker også veldig godt Karpe Diem med Spis Din Syvende Sans og Kunsten Å Være Inder. Det er fine låter med bra tekster.
Dårligste film du har sett? Siden den er dårlig så husker jeg den ikke. Rett og slett.

Egentlig skulle dette bli besvart på video, men dessverre har jeg alt for liten tid å lage noen video. Det er eksamenstid you know! Samtidig som jeg holder på med en bacheloroppgave. Mye som skjer rett og slett. Anyways, her er svar på spørsmålene som kom inn. Takker og bukker så meget for responsen. Jeg smiler ganske bra, selvom du ikke kan se det.

#spørsmål | #svar | #Q&A

  • Q&A

Liker

Kommentarer