Q&A

Hvor mange tattoveringer har du og hvilken liker du best?
Har 11 eller 12 stk tror jeg. Jeg er utrolig glad i alle sammen, men selvfølgelig er det noen som har litt mer mening enn andre. Armen står for familie, kjærlighet og døden og minner meg daglig på at jeg må prøve å være litt mer spontan. Så om jeg må velge noe så blir det armen.

Hvor står du politisk?
Oi.. Helt ærlig så er jeg ikke skikkelig politisk av meg. Har mine meninger om saker og ting selvfølgelig, men ja. Er mer borgelig enn konservativ.

Favorittnavn?
Lise Lotte! (neidaså)

Har du noen forbilder?
Nja, men ikke sånn at jeg tenker at jeg vil være som dem. Men jeg ser opp til mamma og pappa, søster, kolleger, jentene i Kollektivet osv.

Hvor mange kjærester har du hatt?
Om man ser bort i fra forholdene som ikke holdt i 3 måneder engang og etter at jeg var 14 så.... Husker jeg faktisk ikke. 4 kanskje?

Favorittband? Favorittsang?
Jeg hører på så mye rart, og skifter fav-band/låt fra uke til uke. Denne uka har det vært den låta Rockabay eller hva den heter.

Den beste serien du har sett?
Å, så mange! Om jeg må velge EN så må det bli den serien jeg har fulgt med på halve livet, som jeg har ledd og grått til, og levd meg ordentlig inn i. Greys Anatomy.

Favoritter i sminkeveska?
Jeg er ikke sååååå inn i sminkeverdenen, men jeg klarer meg ikke uten BareMinerals foundation. Utenom den er store deler av sminken fra MakeupMekka. Elsker sminken og prisene der.

Hva liker du best å gjøre på en lørdag? Ut med venner eller hjemme med Netflix?
Det spørs veldig. Jeg sier aldri nei til en fest (eller jo, det gjør jeg faktisk).. Jeg elsker å slappe av og nyte freden i sofaen og huset. Jeg er alt for hjemmekjær. Men jeg er glad i å være ute med venner også, men det går også an å be vennene hjem på filmkveld.

Hvilke blogger leser du/favorittbloggere?
Det skal sies at jeg egentlig ikke leser noe særlig blogg, litt rart siden jeg har en og har mange bloggvenner..?
Innimellom sjekker jeg innom
supermarie.net

carinabehrens.com

victoriawee.net

noctem.nu

http://nouw.com/chessiemabelle

http://styleconnection.no

Hvorfor startet du å blogge?
Oi. Jeg tror den aller første bloggen startet jeg opp i typ 2005-2006 når jeg var 14-15 år. Den tidligste jeg finner (og husker) er fra 2008. Det var for å få ut aggresjon via tekst fremfor å slå i veggen. Det var en sinnablogg som ingen visste om. Senere tid (typ denne) startet opp som tidsfordriv og for å ha en hobby.

Hva er det beste med å blogge, synes du?
At jeg får uttrykt hva jeg tenker og mener om alt mulig. Og at det er en digital minnebok jeg kan gå tilbake å lese i når som helst.

Hva er din favorittfilm?
Gjennom tidene? Er så mange bra filmer. Men, klassikere som Forrest Gump, Pretty Woman, Notting Hill. Og Harry Potter-filmene. Og.... (er så mange)

Favorittbok?
Jeg tror ikke jeg klarer å velge en. MEN det er en bok jeg har hengt meg veldig opp i og tenker på den dag i dag flere år etter at jeg leste den, og det er Glenn Cooper - De Dødes Bibliotek. Men jeg elsker også bøkene av Tore Renberg om Jarle Klepp.

Om du kunne spise én ting hver dag for resten av livet, hva ville det vært?
Pasta <3

Hva er du mest takknemlig for i livet ditt?
Jeg er mest takknemlig for at jeg har mennesker som elsker meg og støtter meg uansett hva jeg gjør.

Hvor har du kjøpt kladdeboka du bruker som bullet journal?
Den er fra Urban Outfitters :) Du får kjøpt den HER . Ser dessverre at de ikke har flere enn den ene fargen nå. Når jeg kjøpte de (for 2-3 år siden) så hadde de alle regnbuens farger.

Kan du fortelle om tatoveringene dine?
Som nevnt øverst, armen står for familie, kjærlighet og døden. Temaet er sjøen (anker, svale, kompassrose) og døden (hodeskalle, ugle). Sjøen binder alle deler av familien sammen, og jeg selv er så og si oppvokst i båt og på Hvaler.
Ellers på kroppen er det bare ting jeg liker, favoritter og ting som er meg personlig. Feks ankelkjede med tro, håp og kjærlighet (ja, jeg tror på Gud), rose i nakken (favorittblomst), sangtekst på leggen (en av de flotteste låtene nemlig Seal - kiss from a rose). Ellers er det mine egne initialer som aldri kommer til å bli endret på.

Har du lyst på barn i fremtiden? Favorittnavn?
Ja, krysser fingra for at det blir barn en vakker dag. Må ungen ha noe navn da? Kan den ikke bare hete Junior? (neida). Navn kommer i så fall den dagen det er unge.

Hvordan var ungdomstiden din?
Min ungdomstid var bra, men det er mye jeg skulle vært foruten. Det skal sies at det har da blitt et bra menneske av meg også selvom jeg kanskje ikke var den beste ungdommen selv :P

Hvordan møtte du "Hankatten"? Like/ulike sider?
Hehehe, vi møttes gjennom en datingside faktisk. Etter å ha pratet sammen i et par dager der så gønnet jeg bare på og spurte om vi skulle treffes. Vi er veldig ulike. Jeg prater og stresser mens han er rolig, vi har ikke lik interiørsmak (vi må handle ting sammen for at vi skal bli fornøyde), han får fort lopper i blodet om han sitter for lenge rolig - jeg kunne bodd i sofaen. Men samtidig så går alt opp i opp. Vi har mange felles interesser også, typ god mat, musikk (konserter og festival) osv.

Tips til bedre selvtillit?
Finn ut hva slags klær som passer til din kroppsform. Bruker man riktig type snitt så ser man kanskje selv hvor bra man ser ut. Men jeg selv fortalte meg daglig i speilet at jeg så bra ut, at jeg var fin, pen o.l.
Samtidig så føler jeg at mye selvtillit kommer med årene. Hos meg skjedde det en forandring i tankegangen når jeg begynte på høgskolen.

  • Q&A

Liker

Kommentarer

victoria,
ååå, jeg er en favoritt? det var kjekt å lese <3
victoriawee.net
Milla,
Så gøy å lesa svarå dine, å bli mær kjent med deg 😃 Og fytti så bra du va på snap her om dagen. Og takk for at du nevne min blogg <3

// Tusen takk Lise Lotte!!! KLEM
noctem.nu