Podcastene jeg ikke klarer meg uten!

Høsten er her for fullt og kanskje flere er som meg og bruker mer tid alene på denne årstiden. Enten om det er hjemme i sofaen med te i koppen eller ute i skogen for å nyte de fantastiske fargene.

Etter at jeg ble sykemeldt i januar og ble gående hjemme måtte jeg finne på ting å gjøre. Jeg kan med hånda på hjerte si at man blir lei serier og filmer relativt fort. Og før jeg fikk beskjed hvor massiv prolapsen var så gikk jeg mye turer i skogen rett nedenfor huset. Det jeg da endte opp med å gjøre var å finne nytt å høre på, og da mener jeg ikke musikk, men podcast!

I løpet av de 10 månedene som har gått har jeg funnet 6 favoritter som jeg ikke klarer meg uten. Sant skal sies, alt jeg hører er norsk! Så fort det er engelsk klarer jeg ikke å få med meg alt.

Konspirasjonspodden: Det sier seg litt selv hva de gjør, men ja, de tar konspirasjonsteorier på alvor! Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard tar hver uke for seg en kjent eller en ukjent konspirasjon. Hva sier bevisene? Og hva blir konklusjonen? Gutta er fantastiske historiefortellere og får med seg lytterne i hver episode. De tar for seg all slags konspirasjoner, og nå er de på sesong 6. Så her er det mye bra å høre på!

Truecrimepodden: Dette er en norsk podcast som tar for seg krimsaker fra hele verden. Alt er skrevet og lest av Pernille Radeid. For min tok det litt tid før jeg likte denne podcasten da jeg synes det blir for "opplest", men i dag er jeg avhengig av å høre disse hver uke. Her er det nå 75 episoder liggende ute i Podcast-appen!

Skrekkpodden: Også en podcast av Pernille Radeid, men her har hun med seg en som heter Jim Fossheim. Både Skrekkpodden og Truecrimepodden er podcaster som jeg ikke anbefaler når du går alene i skogen. Jeg har blitt så skremt at jeg har måttet gå hjem igjen... Men de er fantastiske selvom!

Jan Thomas og Einar blir venner: En lettbeint koselig podcast som passer perfekt på en dårlig dag. Det går ikke an å ikke smile og le når man hører på disse to karene som blir bedre kjent. Jan er jo Jan, feminin treningsnarkoman som lager shake av kylling hver morgen, mens Einar er mannemannen som elsker fotball. Anbefales!

Kommentarfelt: Her har vi bestevennene Adam Schjølberg og Tore Petterson som rett og slett koser seg i studio med sladder og nyheter. Podcasten heter Kommentarfelt av en grunn. Her blir man dratt inn i meninger og synspunkter i temaer de brenner for, og jeg liker det! Det føles som om jeg er en del av gjengen når jeg hører på de to kule karene.

Historiepodden: dette er den siste podcasten jeg har funnet og blitt hekta på. Jeg har derfor ikke hørt alt fra denne podden enda, men jeg er på vei dit. Her har vi Jim Fossheim (fra Skrekkpodden) og en kar som heter Morten Galåsen. Her lærer vi mye om både skurker og helter og verdenshistorien rett og slett!

Q. Har du noen favorittpodder du ikke klarer deg uten?

Liker

Kommentarer