På tide med nytt kontor?

(bilde fra pexels.com )

Etter å ha tilbragt en formiddag på en koselig kafé i Moss lurer jeg på om jeg skal skaffe meg et offentlig "kontor". Et fast sted jeg kan dra til med dataen under armen og "jobbe". Med det mener jeg jobbsøking, skrive innlegg til denne bloggen, Instagram o.l. Om jeg bør ta kontortid fast hver dag, annenhver dag eller kun en dag i uken må jeg finne ut av. Enn så lenge er det kjempedyrt å både parkere og ta buss i Fredrikstad og Sarpsborg. Bussen blir gratis på grunn av de nye bommene, men det er ikke før 11.november. I Sarpsborg vet jeg om et par steder med gratis parkering, men jeg tror det er mer liv & røre i Fredrikstad. Mer å se på.

For om jeg gjør det, finner et "fast" sted, så er det ikke bare for å "jobbe". Det er også for at jeg ikke skal gro fast på jenterommet. Jeg får sett mennesker. Jeg må stå opp, ordne meg for "kontoret" og komme meg ut døren. Det nytter ikke å sitte inne i joggebuksa, se på God Morgen Norge, drikke iskaffe og lure på hva jeg skal bruke dagen på. Stillingsannonser blir lagt ut hver eneste dag, og alle passer ikke for meg, selvfølgelig, men når det dukker opp jobber jeg vil søke på får jeg brukt kontortid på det.

Ja, det er på tide å få litt mer struktur på alt sammen!

Liker

Kommentarer

heidinathalie
heidinathalie,
Det er helt sikkert lurt så får du mer struktur i hverdagen også! 😃 Det er helt sikkert litt enklere å få ro til jobbsøking og jobbe med blogg/instagram utenfor hjemmet, så kan man faktisk slappe helt av når man er hjemme 😃 Masse lykke til!
nouw.com/heidinathalie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229