Nytt familiemedlem

I helgen var det full fest her i Fredrikstad. Vi fikk et nytt medlem i familien, jeg fikk en svoger. Min kjære søster giftet seg med sin ungdomskjæreste. Etter å ha vært sammen i 10 år, så bestemte de seg for å gifte seg. Og selvfølgelig skjedde det så nærme 10årsdagen som mulig, kun få dager etter. Jeg var så heldig å være forlover.
Siden jeg var forlover var jeg også så heldig at jeg og søster bodde på hotell natt til bryllupet. Mannen skal jo ikke se sin "kona" døgnet før, eller hva? Så, etter mye styr på lokaler o.l så bestilte vi sushi og dro til hotellet for å slappe av. Der ble det på med tv og ligge langflate i senga. Jeg sovnet ganske fort. Søster derimot...

På lørdag var det opp tidlig for å rekke frokost og dusj før frisøren. Frisørsalongen vi var på var "Fem små stuer" i Sarpsborg. Det skal sies at det var en opplevelse bare det. Vi fikk et eget rom til å legge/henge fra oss alt, eget rom hvor håret ble ordnet. Sminket av en utrolig flink makeupartist, og ja. Drømmeformiddag for enhver jente!

I kirken sa både brud og brudgom "ja" til hverandre, og de gav hverandre ringene. Etter det var festen i gang.

(brud&forlover / storesøster&lillesøster)

Som man ser på bildet over så hadde jeg på meg en lang lilla chiffonkjole. Var utrolig fornøyd med den, utenom at den klødde som et "#$%#$#" under armene på grunn av pynten på brystpartiet. Pynten gikk nemlig nesten rundt hele.
Søster hadde en utrolig fin brudekjole, som passet henne perfekt! Hun er en av de fineste brudene jeg har sett (selfølgelig, hu er min søster).

Hankatten var også med i bryllupet. Første gang han hilste på resten av familien. Jeg tror det gikk ganske bra.

(hankatten i dress)

Helgen var vellykka. Bryllupet gikk på skinner, og alle var fornøyde. Maten var noe av det beste jeg noen gang har smakt, kakene var mektige, brudeparet var lykkelige, og ja. Alt var fantastisk.

Liker

Kommentarer