New in: interiør.

Jeg kommer til å klage i hvert eneste innlegg gjennom hele sommeren: jeg er lei. Men, jeg har funnet ut av et par ting sålangt. Jeg tror jeg er mer handy enn jeg faktisk er.. Å male en vegg går greit, men å skru sammen møbler? Joda, det gikk til slutt. Måtte bare ta i så mye at jeg fikk nye træler for å få festa skruene ordentlig. Man skal vel egentlig ikke bli svett av å sette sammen et møbel?
Uansett, her er møblene jeg satte sammen.

To hyller fra selveste Ikea. Følte for en liten omgjøring på jenterommet, og disse kosta bare 200,- stk så ja. Why not? Ble veldig fornøyd med resultatet. Har fortsatt mye jeg vil gjøre om på, men den tid den sorg. En ting som jeg har hatt lyst til å bytte ut nokså lenge er denne sofaen :

På bildet ser sofaen litt idyllisk ut, men neida. Det er en utrolig gammel, hard sovesofa. To-seter. Og som dere ser så har jeg tatt pledd rundt putene. For ja, så stygg er den sofaen. Men siden jeg er student og fortsatt bor hjemme på pikeværelset så er det vel kanskje liten vits å bytte den ut. Må jo kjøpe meg ny sofa når jeg flytter for meg selv uansett.
Mye jeg vil fikse på, men lite jeg får gjort. Kjedelig.


Liker

Kommentarer