Nå kan vi sove godt

SE HER!!!

Kl 09.30 fikk jeg nemlig melding fra nabofrua, og jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, om det var sant eller om jeg så syner. "Nå er pus her!" stod det. Med utropstegn. Det måtte være ekte. Jeg var på vei fra en klasse til en annen. På vei opp 3 etasjer. Midt i trappa. Jeg ringte Hankatten**. Han var alene på jobben som ansvarlig og kunne ikke dra.
Jeg kom frem til kollegaene i 3. etasje. "Jeg må hjem en tur. Klarer dere dere uten meg ca 45 min? Pus er kommet hjem. Jeg må dra!". Selvfølgelig klarer lærere seg uten assistent en time. Jeg dro. Ringte mamma. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Jeg visste ikke om jeg trudde på det. Tenk om det ikke var vår katt? Hva om naboen hadde sett feil?
Når jeg parkerte i gårdsplassen så rakk jeg såvidt komme ut av bilen, rope "Pus!" så hørte jeg han. Han skrek. Han kom løpende rundt huset, fra verandadøra og frem til inngangsdøra. Han skrek. Han var hes og skrek. Om han hadde vært på størrelse med en løve så hadde han kasta meg i bakken. Han var glad for å se mennesker han kjente.

Pus er endelig hjemme, etter 4,5 døgn vekk.
Vi trodde nesten løpet var kjørt, men..
Nå kan vi sove godt for første gang siden fredag.


** Hankatten = samboeren

Liker

Kommentarer

June
June,
Så bra at pusen kom seg hjem igjen <3
heijegheterjune.com
victoria
victoria,
Såå bra!!
victoriawee.net
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229