My new baby

Jeg har ikke glemt det! Neida, snarere tvert i mot. Jeg har tenkt på hvordan jeg skal vise frem min nye hjerter på best mulig måte. Og jeg har tenkt masse. Mye. Langt og lenge. Men... Jeg kom ikke frem til noe.

Som jeg skrev forrige uke så skulle jeg dra å hente bil på fredag. Fredagen har vært, for i dag er det onsdag. Og herregud... Jeg ELSKER bilen min!

Se den der. SE PÅ DEN DER! Helt fantastisk. Den er så liten, og så god å kjøre. Den brommer, og drar nokså bra. Nesten litt for bra. Med 163hk så går det fort fra 0 til 60 på veiene her. Og det beste av alt, det er min alle første selvkjøpte bil. Min aller første bil (utenom gamle bilene til mamma og pappa).
Så nå fremover vil tida gå til å gjøre klar den gamle bilen for salg. Få den gjennom EU'n og ut på Finn for å selge. Så.. Om du trenger en bil som går til og fra jobb så rop ut, da har jeg kanskje bilen for deg snart til salgs.

​Q. Har du din egen bil? Isåfall, hvor gammel var du når du kjøpte din første?

Liker

Kommentarer

Milla,
Veldig fin bil asså. Gratulera så mye <3 Svar: eg har ikje bil, har ikje lappen ein gong. Hilsen 35 år og bilredd. Typ sittebakrattetredd 😃
noctem.nu