Marked i Bogstadveien

Alle som var i hovedstaden i helga fikk med seg at det var "Fashion Saturday". Man klarte ikke å komme unna det. Paleet hadde åpningshelg, og det var marked i Bogstadveien. Jeg visste ikke at alt dette skulle skje i helga når jeg var på vei inn til Oslo. Jeg skulle inn å ha kvalitetstid med venninne, og se hvordan hun hadde fått det i sin nye leilighet. Vi fant ut at det var full baluba når vi skulle ta trikken til fra Frogner til Majorstua (ja, vi var late). Vi skulle nemlig til Lille Asia. Der skulle det være live fashionshoot, hvor venn av min venninna var fotograf. Da vi kom til trikkestoppet eller busstoppet eller what so ever som gikk opp mot Majorstua hang det en lapp om at det ikke gikk noe i denne retningen. Det var marked. Endte opp at vi måtte gå likevel.
Jeg liker markeder. Men ikke marked i Bogstadveien. Det var så ekstremt mye mennesker at om man ikke hadde klaustrofobi fra før av, så fikk man det der.
Selvom jeg fikk litt klaustrofobi, klarte jeg å dra med èn ting fra dette markedet.

Cardigan fra Arnie Says:. Lammeull og lommer av skinn. Denne blir nok veldig fin å ha når kulda kommer sigende nå på kveldstid.

#marked | #bogstadveien | #arniesays | #tatler | #fashion | #oslo

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229