Lykkelig

I dag var jeg på det tredje jobbintervjuet på tre uker. Egentlig fikk jeg jobb på en Mix, men jeg ringte og takket pent nei. Kom frem til at jeg ikke ville gå ned i lønn for å flippe burgere. Ikke det at jeg ser ned på burgerflippere og jobben deres, men det er ikke helt min greie. Jeg har gjort det før, og det holdt. Vil gjøre noe nytt!
Anyways.
Tredje intervju på tre uker. Alt startet med at jeg hadde godt tid hjemme. Så god tid at jeg kjørte 5 min for seint til å ha god tid til parkering. Stressa meg mot sentrum bak en treig buss. Jeg som skulle på intervju kl 12 presist! Første parkeringsplass kl 11 55: stapp full. "Greit, jeg får prøve neste". Kjørte videre. Kom til neste parkeringsplass og så at folk hadde samlet seg ved betalingautomaten. Innen jeg kom dit hadde alle forsvunnet igjen. Like greit egentlig. Frem til jeg fant ut at betalingsautomaten var tom for papir. Klokka var nå 11.57 og jeg begynte å bli temmelig stressa. Fyren foran meg snakka med parkeringsautomatfolka på tlf. Samtidig begynte han å løpe av gårde uten å si noe om hva som skulle skje. Klokka tikka 11.58. Jeg løp etter og spurte hva jeg skulle gjøre. Jeg gadd ikke ringe inn til parkeringsfolka når han nettopp hadde ringt. "De fikser det iløpet av to timer. Vi står gratis de timene". Okey, tenkte jeg. Klokka bikka 11.59. Begynte å småløpe opp til cafè'n jeg skulle treffe damen på. Dame jeg ikke visste hvordan så ut. Kom frem. Klokka var 12.02. Jeg ser rundt i cafè'n og en ung dame bak meg roper navnet mitt.
Intervjuet starter med en beklagelse og forklaring om at automaten var tom for papir.

Når vi reiste oss fra stolene ca kl 12.55 fikk jeg beskjed om at jeg skulle få en telefon senere i kveld. Få beskjed om jeg fikk jobben eller ikke.

15.58 ringer iPhonen. Et nummer jeg ikke har ferdig lagret. Jeg drar over telefonen og setter den mot øret...

Ja. Bildet sier sitt! I morgen er første dag i ny jobb! Og nei, jeg skal ikke flippe burgere. Kommer tilbake senere med hva slags jobb det er.

Liker

Kommentarer