Litt nytt til mine elektroniske babyer

Sponset

Jeg har lenge tenkt på å fikse meg nytt deksel til både iPhone'n, iPad'n og nytt skin til Mac'n, og nå har jeg endelig fått gjort det. Jeg fikk tilbud av CaseApp som jeg ikke klarte å holde meg unna, så nå blir det litt nytt til mine elektroniske babyer.

Det som er fantastisk med CaseApp er at man kan designe hele greia selv. De har et stort utvalg med ferdige design (som er fantastiske og jeg valgte fra) men man kan også designe feks iPhone deksel helt fra bunnen av selv.

Eksempel på design de allerede har inne. Typ, det er på CaseApp alle handler de marmor-dekslene. Virker sånn i alle fall. De har også noen superkule sommerlige deksler. Det er så mye å velge i! Like mye å velge i er det også til iPad og Macbook.

Det beste etter min mening er at nettsiden er så ryddig og fin og det er så lett å bestille derfra. For eksempel med iPhone deksel så velger man hvilken type iPhone man har på vestre side. Velger deretter designet man ønsker, Også trykker man videre på "Spar" (det som kommer opp her hos meg). Da er varen lagt i handlekuvern og klar for å legge inn leveringsadresse og betaling.

Skulle gjerne visst dere allerede NÅ hva jeg har bestilt av design, men dere får fint vente til det har kommet i posten :)

Jeg gleder meg virkelig til det kommer. Skal bli deilig med å få nytt deksel og ny skin til mac'n. Mac'n min ser ikke ut i måneskinn nå, så det skal bli deilig å få den litt "ren og pen" i forhold til hva den er i dag.

Hvor ofte skifter du mobildeksel?

Liker

Kommentarer

Gitte
,
Jeg er veldig nøye på at deksel til iPhone/smarttelefon skal dekke litt av forsiden av skjermen. Det gir ikke mye demping, men nok til at man unngår unødvendig skjermknus. Føler ofte at «harde deksel» kun dekker baksiden, men ikke noe mer. Hilsen en som er ganske glad i kassettdekselet sitt fra Clas Ohlson, hehe.