Kun 3 måneder igjen!

Hallo fine menneske!
Vet du hva? Det er kun tre måneder til jul. TRE MÅNEDER! Det er ikke lenge til i det hele tatt. Tiden går raskere enn raskest. Er du klar? Er du klar for jula?
Brått er dagen der hvor juletreet skal pyntes og pakkene åpnes. Så her kommer det store spørsmålet: har du startet å tenke på julen?

Jeg har allerede startet med julegavene. Faktisk. I år har jeg ikke så mange gaver å ordne, så det er greit å starte når man har råd og mulighet. Søsterns gave er allerede i boks, så da har jeg kun tre til å fikse til, mamma, pappa og ei venninne. Det som er fint med å starte tidlig med gaver er at når desember først kommer, og alle gavene er ferdig kjøpt, så har man MASSE penger å bruke på seg selv. For joda, jeg kjøper julegaver til meg selv også!
I desember er det 50% skatt på lønnen. Eller, man betaler 50% av den orginale skattetrekket. Det vil si at man betaler mindre skatt enn ellers i året. Da får man mer utbetalt enn normalt.

Samtidig har jeg begynt å tenke på hva jeg skal ønske meg til jul. Det er mye som jeg absolutt trenger, men er for lat til å skaffe selv. For eksempel undertøy. Er det noe jeg synes er kjedelig å hande, så er det truser. Siden ingen ser de og man går ikke akkurat rundt å skryter av sitt nye undertøy, så synes jeg det er gørr. Og sokker. Sokker og undertøy er noe jeg ikke liker å shoppe. Så dette er noe jeg lurer på om jeg skal ønske meg til jul. Samtidig å har jeg tenkt litt på nytt objektiv til kameraet.
Som dere ser blir ikke speilrefleksen jeg eier flittig brukt. Jeg er lat, og gidder sjeldent

å lade batteriet eller dra med meg kameraet ut. Etter noen år har jeg blitt lei hele kameraet og ikke fornøyd lenger. Egentlig vil jeg ha et nytt et, men et nytt objektiv kanskje gjør susen. Har tenkt litt på 50mm f1.8. f1.4 er forsåvidt bedre, men er i en litt høyere prisklasse, og ikke akkuratt hva jeg har råd til i disse tider. Jeg liker å bruke 50mm veldig godt når jeg tar bilder, men når jeg ikke eier 50mm objektiv selv, så er det ikke så lett.

Det er ikke lenge til jul. Siden jeg ikke vil være som dette bildet (stresset), så har jeg allerede starta.

Har du startet med juleforberedelser og gaver ennå? Eller funnet ut hva du ønsker deg?

PS: HUSK KONKURRANSEN JEG HAR GÅENDE HER


#jul | #desember | #september | #gaver | #julegaver | #ønsker

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229