Kaizers & Månen.

For ett par dager siden spilte selveste Janove Ottesen & CO i Gamlebyen her i Fredrikstad. Herregud, det var så fantastisk! Trist å tenke på at det kanskje var siste gang jeg så de spille live. Personlig tror jeg ikke at de kommer tilbake igjen. Kanskje for en liten reunion, men ja, nei. Jeg tror faktisk ikke det.
Samtidig skal jeg ærlig innrømme at jeg ble litt glad når jeg hørte at Kaizers Orchestra skulle ta en pause/gi seg. For de som ikke vet det: Terje (gitarist) spiller i et annet band ved navnet Skambankt. Jeg har digga de lenge før jeg likte Kaizers. Endelig får de tid til å spille litt de også, noe de ikke har fått gjort på grunn av Violeta-triologien. Men nå!! NÅ! Endelig kan de komme på scena igjen.

Anyways..

Det var Månefestivalen og Gamlebyen som satte opp Kaizers. Og nå er det ca en måned igjen til Månefestivalen her i byen. Som jeg gleder meg! Håper virkelig på at det blir litt bedre vær i år enn i fjor, selvom det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær. Selvom man hadde et hav i gummistøvlene var humøret på topp i fjor. Måtte det samme skje i år!Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229