Jentefest, sykkel og taxi

Denne helga har bare flydd avgårde, selvom jeg i går trodde det var søndag. Det var på grunn av fredagens festligheter.
Var på jentefest hos min kjære søster. Grilla og drakk oss fine. Endte opp på byen. Storkosa meg masse. Ble kjent med mange nye flotte jenter som søster'n kjenner. Tok frem sykkelen for første gang i år denne dagen. Søstera mi bor ikke så alt for langt unna, så jeg hadde planlagt å sykle slik at Hankatten ikke trengte å være avhengig av å holde seg våken for å hente meg. Jeg er så fornøyd med sykkelen min. Den er fra 1969!
Men jeg kjøpte den når vi bodde i sentrum. Det er tross alt NULL gir på denne, så jeg har vært litt usikker på om jeg får brukt den nå som vi bor litt mer "landlig" til. Har tross alt E6 som nabo, og der funker det dårlig med tråsykkel. Så når jeg fikk brukt den på fredag var jeg utrolig fornøyd til tross for at jeg må gå i alle oppoverbakker.

Når vi skulle hjem fra byen så tok vi taxi hjem til søster'n. Jeg tenkte at jeg skulle sykle hjem fra henne, for sykkelen sto jo der. Halvveis på vei hjem til de så stopper taxisjåføren taksameteret. Hvorfor vet jeg ikke. Men det ble stoppa. Så spør søstra mi om ikke sjåføren kunne kjøre meg hjem også... Joda, det kunne han. Med sykkel og greier (vi kjørte maxitaxi). Men det var et problem.. Jeg hadde null penger til taxi. Det var en grunn til at jeg sykla. Men neida, det var ikke noe problem. For at det ikke skulle virke som jeg hadde pengeproblemer så sa jeg at jeg var student. Fattig student.
Jeg og sykkelen kom oss gratis hjem.

Q. Har det skjedd noe spennende hos deg i helga? Isåfall, hva?

Liker

Kommentarer

irenekeser
irenekeser,
Flotte bilder! Helgen min startet helt supert, fikk ny jobb og studieplass til høsten. Resten av helgen har jeg brukt på å glede meg til første arbeidsdag og slappet godt av hjemme. Nyte siste tiden som arbeidsledig, selv om det skal bli utrolig godt å bli ferdig med å være det også 😊
nouw.com/irenekeser
superliise
superliise,
Gratulerer såå mye med ny jobb og studieplass 😄 Masse lykke til
nouw.com/superliise
Karen Anna
Karen Anna,
Så fin du er! Det hørtes ut som en veldig koselig helg 😃 Jeg har jobbet masse og ellers bare nytt sola denne helga!
karenanna.net
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229