Jeg vil, jeg vil. Og jeg skal!

Det er så mye jeg vil skrive om. Som jeg vil gjøre. Både med bloggen og med livet. Jeg tror bare jeg rett og slett må sette meg ned og planlegge tid på det. Det var derfor jeg sluttet i SnapKollektivet. For å kunne bruke mer tid på meg selv og mine interesser. Hvorfor gjør jeg det ikke?

Jeg er i full gang med mange idéer til bloggen. Jeg jobber mye med spalter som jeg forhåpentligvis klarer å fullføre. Shoppestopp og Day Zero Project var og er ikke akkurat det jeg holder mest liv i... Men jeg tenker at tiden fremover blir spennende for bloggen.
Nå som solen kommer mer og mer frem merker jeg selv at kroppen og hodet våkner opp mer. Jeg må bare bli flinkere til å lage innlegg, uansett om de er store eller små, av hva jeg gjør, liker, popper opp i hodet eller bare "dagens låt".

Så.. Det jeg egentlig vil frem med dette er vel - stay tuned ...?
Jeg har mange planer og idèer, jeg må bare få de ut av hodet.

Q. Hva er det du liker på blogger? Er det noen spesielle spalter som du ønsker jeg skal starte med?

bildet hentet fra pexels.com

Liker

Kommentarer

Renate,
Jeg tror jeg må planlegge litt i forbindelse med min egen blogg framover sjøl. Jeg vil så gjerne få min egen stil, men liksom, hvordan?? Så fort jeg er ferdig med studiet (om forhåpentligvis tre uker) skal jeg skaffe meg en notatbok, hvor jeg skriver ned bloggideer og diverse greier (kanskje en bullet journal?). Blir så inspirert av fine notatbøker, så kanskje det er veien å gå 😉

Anyways, jeg liker å lese blogger med sin egen stil 😊 Egne innlegg med tips til artikler, filmsnutter og diverse saker fra internett synes jeg er veldig gøy! (Typ "tirsdagstips" hos carolinesverden.com og Mediagic-"serien" til supermarie.net)
winterwinds.net
Milla,
Planlegging av ka du vil med bloggen e kjempebra. Eg gjør det titt og ofta egentlig. Når eg orke, hehe. Og spalter, eg elske spalter. Sjøl har eg tre som eg prøve å opprettholda. Det gir meg litt mær driv enn når eg ikje hadde noen spalter. Så ja, anbefales. Glede meg te å se ka du ende opp med 😃
noctem.nu