Jeg er 13 år igjen.

Akkuratt nå skinner solen. Hunden sitter ved siden av å ser på hva jeg driver med. Ferie er litt kjedelig, litt koslig, litt teit og litt bra. Samme er det med julen.
Anyways.
De siste dagene har det egentlig ikke skjedd så alt for mye. Jeg har nytt den første ferieuka, jobbet litt ekstra, og slappet av masse. Deilig er det. Har også klart å skaffe meg en signert bok.

Karpe Diems bok Dødtid. Eneste synd er at jeg ikke fikk møtt gutta krutt selv. Min kjære videregåendevenninne dro til kjøpesenteret og fikk autograf i sin egen bok og i min. Det beste var når hu ringte meg rett etterpå å fortalte hva Chirag og Magdi hadde sagt. Når hu sa navnet Lise Lotte så hadde de visst reagert på en måte som hu ikke hadde trodd. Som om de kjente Lise Lotte. I følge min venninne så lyste gutta opp når de hørte navnet mitt.

De likte visst navnet Lise Lotte, og kom frem til at den som bar det navnet måtte være kul. Og hu måtte stå på snowboard. Dessverre, så står jeg ikke på snowboard. Aldri prøvd. Liker heller bortoverski. Venninna sa til de at hu ikke trudde jeg sto på snowboard, men at jeg står på longboard. For joda, jeg eier et longboard. Noen ganger bruker jeg det til og fra butikken om veien er tørr og temperaturen er bra.
Jeg bestemte meg for å kommentere et bilde de hadde lagt ut på instagram etter å ha vært i Fredrikstad by for å signere bøker. Det resulterte slik:

Synes veldig synd på Hankatten som var i mitt nærvær når dette skjedde. Jeg ble overgira. Klarte ikke gjøre noe annet enn å skryte. Hankatten prøvde for harde livet å følge med på en episode av Walking Dead, men det resulterte i å sette på pause hvert tredje minutt fordi jeg var så gira.
Det er ikke dårlig at Chirag og Magdi husket Lise Lotte som ikke sto på snowbard. Og svarte på kommentaren. Herregud, det føles som om året er 2004 igjen. Jeg er 13 år og hører på den første EP'en deres Glasskår og Apollos "Kjære Mamma".

#KarpeDiem #Dødtid #bok #signatur

Liker

Kommentarer