Instafavs #2

De par siste årene, rettere sagt siste halvåret, har jeg blitt mer og mer aktiv på Instagram. Ikke at jeg er kjempeaktiv på instastorys men legger ut mer og er mer aktiv inne på appen.
Med dette har jeg også noen favoritter som jeg følger med på. Noen av de har jeg blitt litt for fan av (nesten stalking) men sånn får det bare være. Mine instafavs nå er ikke de samme som for to år siden, så nå tar vi en liten update på den fronten.

Look at this gal! Jeg blir virkelig fangirl. Elsker stilen hennes, makeupen, ja alt. Finner mye inspirasjon hos denne britiske unge kvinnen som nylig lanserte egen sko-kolleksjon med KOI Footwear. Det er moro å følge reisen hennes. 

Los Angeles-kvinnen Britney. Superpositiv. Grunnen til at jeg elsker kontoen hennes er fordi hun drar til forskjellige klesbutikker hver uke og tester ut klær. Hun er plus size så jeg finner klesinspirasjon fra det hun legger ut og finner. Personlig synes jeg det er lettere å se hva som kan kle meg når jeg ser det på andre.

Hun her er også brite (minnes å huske det). Digger stilen og makeupen. Synes det er kult å se hvordan hun eksperimenterer med sukkersøtt, Chanel og rock'n'roll.

Hvem er dine instafavoritter for tiden? Og hvorfor er de dine favoritter?

Liker

Kommentarer