HOT

​Det er sommer på jorda. Iallefall her i Sarpa (også kalt Sarpsborg). Og det er så deilig. 
Man skal egentlig ikke klage, men varmen kom like brått på i år som det alltid gjør. Det ender opp med klaging. Det er for varmt. 

Jeg personlig føler meg ikke vel med å gå i shorts på jobb. Ikke når jeg jobber på skolen. Når jeg jobber privat med brukeren, ja, da går jeg i shorts. Men på skolen gjør jeg ikke det. Føler det ikke er passelig å gå med shorts som synlig voksen på skole. Iallefall ikke slike shortser jeg har. På min kropp. 

Det er ikke sånn at jeg ikke liker kroppen min. Jeg er veldig fornøyd med den selv om jeg har litt ekstra å ta i her og der. Det er bare sunt, tenker jeg. Men kanskje. Kanskje jeg hadde gått i shorts på jobb om lårene og leggene var smalere og fastere. Kanskje jeg hadde gått i kortere kjoler/skjørt. Om jeg skal kle meg sommerlig nå så er det lys olabukse eller maxiskjørt. Det er varmt nå. Varmt med olabukse. Varmt med maxiskjørt. 

Men nå er det helg. Jeg ligger ute å hagen (i skyggen vel og merke) med bærbar høyttaler ved siden av, datamaskina foran meg, og katten ligger ved beina mine. Naboene har nettopp kommet hjem fra jobb og barnehage. Smørblomstene springer ut rett foran øynene å meg her i gresset. Dette er første sommer her vi bor nå. Huset og tomten vi kjøpte i vinter. 

Selv om jeg klager på varmen nå, håper jeg virkelig den fortsetter. Jeg jobber tross alt på skole og har mye ferie. Kjedelig å ha ferie om det regner og en må være inne... 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229