Hold kjeft, Macklemore! (Konsert)

02.10.2013 ca klokka 23.00 gikk selveste Macklemore & Ryan Lewis av scenen i Oslo Spektrum. Var det et show? Ja, det var det. Var det bra? Smak og behag.

Lenge før konserten var jeg lettere irritert på grunn av flytting fra Sentrum Scene til Oslo Spektrum. De som hadde billett til Sentrum Scene får alltid automatisk ståplass på Spektrum om konsert flyttes dit. Jeg personlig er ikke noe glad i ståplass på den største arenaen av de. Alltid er det illeluktende svette menn som blir stående rundt meg og alltid får jeg en superhøy person foran meg. Jeg må alltid stå bakerst for å klare å se noe fra mine 162cm over gulvet.

Når vi kom til Spektrum så det ut utenfra at det var fullt der inne. Det var langt der i fra. De hadde stengt av halve salen, alle sitteplasser var bak sorte gardiner. Det første som slo meg da var jo selvfølgelig "og pga dette flyttet de fra SS?". Det ga ingen mening.

Oppvarmingen gikk på scenen rundt kl 20. Med en dårlig DJ i en fargerik pysjbukse så kunne Chance The Rapper vært bedre. 90-tallet ringte å ville ha tilbake DJen.
Det var en glede når de gikk av etter en kort halvtime. Da var snart M&RL sin tur.

Macklemore & Ryan Lewis går på scenen ca 21.10. Allerede rundt 20.50 stengte de alkoholsalget, og flere enn meg var skuffa og irriterte. Kunne det virkelig stemme? Hadde de stengt alkoholen? FØR klokka 21? Ja. Etter å ha spurt en vekter om grunnen hadde jeg ikke fått noe mer kunnskap. Han visste ikke selv hvorfor. "Denne konserten kan bare bli bedre" tenkte jeg. Og ja, den ble det. Jeg kom nemlig på at jeg hadde sjokolade i veska.

Når hiphop-duoen spilte så var stemningen på topp. Faktisk i hele den lille spektrumsalen. Det var en heidundrende fest. I alle fall helt frem til en låt var ferdig og Macklemore begynte å snakke. Han hadde visst en trang til å tale til folket, og det er jo forsåvidt greit det, men vi kom for en konsert. Vi kom for å høre dem live, ikke snakke bullshit om at han har ridd en gammel norsk dame på ryggen naken.

Det skal sies at det var mye positivt med konserten også. De hadde med seg hele ensemblet med messig og strykere, noe jeg likte veldig godt. De hadde også med seg ekstra vokaler. Eneste vokaler som ikke var med var kvinnelige på Same Love og syngende barn. De hadde også med seg dansere, noe som var veldig bra.
Gutta hadde også ballonger som ble sluppet fra taket under siste låta, som også gjorde litt med stemningen.

Til syvende og sist er jeg dessverre ikke helt fornøyd med konserten. Alt for mye prat og så videre gjorde at jeg halvveis ut i konserten begynte å gjespe. Men prating er vel deres greie.

Q; Var du på konserten?

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229