Helt hekta.

Herre. Jeg har fått helt hekta på DIY-prosjekter. Eller, noe har jeg alltid holdt på med, type strikking. Jeg strikker ca litt hver eneste dag, og gudene vet hvor mange gensere det er blitt i skapet. Har ikke tellinga lenger. Men nå, nå har jeg begynt å sy i tillegg. Hvem hadde trodd?

Dette skjørtet er f eks en ting jeg har sydd i det siste. Jeg tror jeg er veldig fornøyd med det. Har ikke brukt det ennå, men tenker det er et penskjørt, og ikke hverdags. I går ble jeg også ferdig med en stor cozy kortermet genser. Har dessverre ikke bilde av den ennå. Eller, jeg er lat og gidder ikke reise meg opp å ta et bilde. Jeg har den nemlig på meg.

Akkurat nå har jeg også begynt på nye matter til bobla. Forrige helg så jeg noe helt fantastisk i en annen boble. Matter (de under beina) laget av hamptråd. Ble helt forelsket i det. Hadde jeg vært smart hadde jeg tatt bilde, men det gjorde jeg jo ikke.. Men jeg har de i minnet. De var heklet, og siden jeg ikke kan hekle (eller har null peiling på det) så strikker jeg nå matter. Satser på at det blir bra.

Krysser fingra og tær for at dette blir bra! Da har jeg i alle fall et prosjekt på gang.

Q. Har du noen DIY-prosjekter på gang? Eller gjort noen i det siste? I så fall, hva?

  • DIY

Liker

Kommentarer