Fotograf @ Festival Ø

I helga så var det Festival Ø i Fredrikstad. Helt ny festival hvor kun up and coming band uten platekontrakt spilte. Alle bandene var også lokale. En venninne av meg arrangerte det hele, og siden jeg hadde fri fra min betalte jobb den dagen så hadde jeg bestemt meg på forhånd at jeg skulle være frivillig. Samme dag var det bokloppemarked på byens bibliotek, sola skinte for fullt, UKM fylkesmønstringa var i byen, og ja, det var mye som skjedde.
Lang dag ble det også. Jeg ville jo være med på alt! Men, jeg stilte opp som frivillig fra ca kl 15. Da var det å selge billetter, og når konsertene startet kl 18 var det bare å få på seg kameraet. Jeg skulle nemlig være fotograf.

Her er et fåtall av bildene som ble tatt:

Baskerland. Photo: privat
Himmelhøyt. Photo: privat
Himmelhøyt. Photo: privat
I Now Pronounce You. Photo: privat
I Now Pronounce You. Photo: privat

I følge aviser og publikummere så var festivalen en hit! Alle som jeg vet om, som var der, dro der fra i en slags lykkerus. Til sammen var det over 30 band som var fordelt på tre scener. Syntes det var teit at det ikke fantes tre personer av meg, så jeg kunne fått med meg alle konsertene. Men sånn er det bare. Jeg fikk med meg et fåtall, og løpte mellom de forskjellige scenene.

Avslutter dette med et bilde av en annen frivillig, meg, og min venninne som arrangerte det hele:

Liker

Kommentarer