Festivalutdrikning

Helga som nettopp har vært ble tilbrakt i selveste Tigerstaden. Et vennepar av oss skal nemlig gifte seg ila sommeren, så i helga var det utdrikningslag for bruden. Bryllupet skal være i festivalstil, så forloverne til bruden kom frem til at utdrikninga skulle også være det. Det ble derfor arrangert hagefestival for hu. Og herregud å gøy det var! Så originalt. Vi andre som skulle være med visste heller ikke alt som skulle skje, vi visste bare når og hvor vi skulle møte opp, og hva vi skulle ha på oss. Vi skulle kle oss opp til festival.

Vi endte opp med å dra til Fangene På Fortet som tydeligvis åpnet i mai. Fy flate å det var gøy. Anbefaler ALLE å dra dit. Om du så på Fangene På Fortet når du var liten, ja det er sånn. Mange rom man skal gjennom. Heldigvis blir man ikke låst inne om man ikke klarer det, og det er ingen dyr der.

Men, tilbake til festival. Ikke nok med FPF, forloverne hadde også ordnet musikkinnslag til festivalen. Hva er en hagefestival uten musikk? Vi hadde til sammen 3 (TRE) musikkinnslag ila dagen. Disse menneskene var kollega, venn og frisøren til faren til ene. Ja, sånn var det faktisk. Frisøren var ikke planlagt, men når "pappa" ringer og sier at frisøren kan synge, ja da må man ringe frisøren. Sånn var det for ene forloveden til bruden.

Dette var frisøren til faren til ene forloveden. Og herregud å flink han var til å synge. Sjekk ut Alexander Augusti på Youtube, Spotify osv. Helt fantastisk singer/songwriter.

Hu her heter Ellen. Hun har tydligvis vært med på The Voice. Og helt rå til å synge. Dette var den første artisten på hagefestivalen, og hun skapte veldig bra stemning.

Den tredje artisten (som heter Maria) har jeg dessverre ikke noe brukbart bilde av, men hun var relativt flink hun også. Ikke helt min type stemme, men hu var flink.

Så ja, denne helga har for meg gått bort til festivalutdrikning. Også har vi fiksa oss festivalpass til Månefestivalen, som er vår faste musikkfestival som vi har vært på de siste 4 åra. 

​Q. Har du hatt en awesome helg? 

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Så herlig! Ser ut som du har kost deg masse 😊
nouw.com/kamillahaaland
victoria,
aiaiai, hørtes awesome ut 😃 heldig som får værra med på ting, si!
victoriawee.net