Fantastiske folk

Jeg har bestemt meg for å være med på en type bloggutfordring som fine Caroline fant på. Det er et nytt tema hver uke som det skal publiseres et innlegg om. De andre har allerede vært gjennom et par temaer, men jeg tenkte at jeg slenger meg med. Jeg trenger slike utfordringer for at det skal komme noe ut her.

Ukens tema er forbilder.

Et par av mine store forbilder som kommer øverst på lista er mine foreldre. Ikke det at de har fått til noe stort som ingen andre har fått til. Eller at de har superkrefter. Men for meg (som alle andre foreldre for sine barn) er de mine superhelter.

Noen andre som jeg virkelig ser opp til er mine kollegaer. Som mange vet så jobber jeg på videregående skole. Det er ikke alltid bare bare. Tenk selv hvordan du var når du var 16 år og hormonell. Du trodde nok du var kulere enn det du faktisk var. Lærere gjør mye. Mye mer enn hva man tror. Når elevene kommer på morgenen er lærern der allerede. Når elevene går hjem er lærerne fortsatt på jobb. Når lærere er hjemme så jobber de. Når lærere er på ferie så jobber de (eller.. de tenker og kommer på ting til jobb).

Hvem er dine forbilder?

Andre som er med på bloggutfordringen:

Caroline // carolinesverden.com
Nadia // hjertejubel.com
Carina // carinabehrens.com
Marie // supermarie.net
Luisa // la-mar.no
Ingvild // ingvildhappy.blogg.no
Stine // stinefriis.com
June // heijegheterjune.com
June // juneaasheim.wordpress.com
Caroline // carolinewillemine.blogg.no
Martine // atinybitbeautiful.com
Milla // noctem.nu
Anonym
// bruknevinger.com
Elise // elises.blogg.no


blide hentet fra Pexels.com

Liker

Kommentarer

Carina,
Lærere, ass. Gode lærere fortjener masse, masse skryt! Selv hadde jeg en del dårlige, men de få som var skikkelige gode er det som gjorde at jeg klarte å fullføre VGS, så JA, dette var bra ^_^
carinabehrens.com