Endring i planene

Jeg gleder meg til sommer. Sol, varme, kald drikke, grilling, sommer. Som jeg såvidt har nevnt tidligere å var ferien planlagt. Jeg skulle være borte 4 uker, typ hele juli, med kun 3 dager hjemme. To uker reise med jobbing, og to uker ferie. Og en av de tre dagene hjemme går bort til bryllup. Så i teorien skulle jeg ha kun to dager hjemme.

Ferien skulle gå til Monaco. Det bitte lille dyre landet mellom Italia og Frankrike. Vi og et vennepar (L og typen) skulle kjøre bil ned dit. 14 dager i bil. Først ned til Gøteborg, deretter ferge til Kiel. Bruke et par dager gjennom Tyskland og kjøre over Alpene i Sveits og havne i Italia. Deretter kjøre langs kysten ned til Monaco. Vi beregnet 5-6 dager på vei ned. Sommer og sol i Monaco. En tur innom Milano, og bade på stranda i Cannes. Men..

Det blir det ikke noe av likevel. Etter en liten prat under frokosten i går kom vi frem til at vi egentlig burde bruke tiden hjemme på huset. Mye som skal gjøres her. For eksempel skal vi rive og bygge ny veranda. Garasjen skal bli høyere, og det er et par kledningsbord som må byttes.
Samtidig vet ble vi usikre på om bruksbilen min går gjennom neste EU-godkjenning. Dvs, må jeg kjøpe ny bil? Da må det spares penger.
Siden to av ukene i juli går bort til jobbreise, så har Hankatten og jeg kun to uker ferie sammen, og ikke tre. Heldigvis tok L og typen dette greit. De hadde planlagt Morocco før de bestemte seg for å slenge seg på bilferien vår. Så da blir det kanskje Morocco på de istedenfor.

Kjedelig at planene ble sånn, men kanskje det er for det beste. Juli blir ikke like stressende som planlagt med to uker jobbreise og to uker feriereise, pluss bryllup midt mellom reisingen. Vi får krysse fingre for bra vær hjemme istedenfor Monaco!

Q. Har du planlagt sommerferie allerede? Isåfall, hvor/hva skal du?

Liker

Kommentarer