En time hos...

Som jeg skrev i går så skulle jeg til sjølvaste ortopeden i dag med denne hersens ryggen. Og var det ortoped jeg snakket med da? Nei. Det var en fysioterapeut og en fysiostudent. For ja, fysio'n hadde en student hengende etter seg. Det var jo forsåvidt greit det. Snakka om smertene, hvor lenge det har vart, hva som kan være grunnen og alt sånt. Og helt ut av det blå sa hun "da kan du ta av deg skoa og buksene". HÆ? "Buksa og skoa skal av". Ehem. Okei.. Jeg som nettopp har hatt besøk av "tante rød" som fortsatt henger litt igjen, og her skal jeg stå i bare trusa? Også er det student der i tillegg? Mannlig? Som sikkert synes at noe av verdens mest normale ting er kjempeekkelt og ikke vil vite at jenter bæsjer? Okei. Greit.
Jeg dro av meg buksa og huska ikke hvilken truse jeg hadde på meg. Dette fant jeg ikke ut før jeg var hjemme å tisset. Heldigvis var det en helt grei underbukse og ikke den når-alt-undertøy-er-til-vask-trusa. Typ, den gamle, slitte som aldri burde se dagens lys. Når jeg jobba med å få av meg den stramme slimfit-buksa så datt det ut av meg ".. og jeg som ikke har shavet leggene for sesongen ennå heller". De lo og sa det gikk helt fint. "Ja, dere er jo vant med å se kropp, dere?". Studenten lo. Ja, det var visst det første de måtte gjennom. Kropper. halvnakne kropper.

Etter å ha vært gjennom mange øvelser og bøying og tøying så var saken klar. Her var det ikke som det skulle. Ble dermed henvist videre til ny MR og kirurgisk. Da er det kirurgisk som skal ta avgjørelsen om det blir operasjon eller ikke. Blir spennende å se hva som skjer videre.

Legger ved et par måneder gammelt bilde så det ikke skal bare være treig tekst. Værsågod.

Utenom den rare timen hos ortoped/fysio så har dagen vært superbra. Sola har skint og pusen fikk vært litt ute i bånd.

Q. Har du hatt en superbra dag?

#sykdom | #prolaps | #ortoped | #fysioterapeut | #operasjon | #rygg

Liker

Kommentarer