En dag i hovedstaden

God kveld supermennesker.

Selv om konserten i går ikke var på topp så har dagen i dag vært veldig bra. Jeg overnattet selvsagt i hovedstaden på sofaen til mine bestevenner. For ja, mine beste venner har dratt inn til Oslo og latt meg være igjen her i Fredrikstad. (neida, joda, neida). Uansett, så var jeg igjen. En av mine næreste venninner N hadde fri fra jobb i dag, og da fløy vi litt rundt i Oslo sentrum.
Som noen allerede sikkert vet så jobber jeg på Bolia i Fredrikstad, og siden jeg aldri hadde vært innom en Boliabutikk i hovedstaden så tok vi turen til Henrik Ibsens Gate. Anbefaler alle som holder til eller er i Oslo til å ta turen innom der.
Vi tok oss også en liten matbit mens vi var ute. Vi satte oss ned på et koslig lite sted hvor ingen av oss hadde spist før, nemlig Wraps and Coffee i Akersgata (ved Grensen). Der hadde de litt av hvert å velge mellom, men med det navnet over inngangsdøra så valgte vi begge wraps. Anbefaler også alle å sjekke ut det stedet. Wrapsen var fantastisk god. Vet at jeg skal innom Wraps and Coffee neste gang jeg er i hovedstaden.

Bilder fra i dag

(N & meg)

Jeg følte meg veldig brillefin på dette bildet.

I morgen er det fredag og helg. Gleder meg virkelig.

Liker

Kommentarer