DET STOD IKKE TIL FORVENTNINGENE!

Denne helgen var jeg og ei god venninne i Oslo. Vi hadde et mission, nemlig å bruke opp et gavekort jeg fikk til min bursdag på selveste The Thief på Tjuvholmen. Ingen av oss hadde noen gang vært på spaet på The Thief før, men siden det er såpass høy inngangspris som det er hadde vi store forventninger. Disse forventningene døde allerede i lobbyen før vi hadde fått sjekket oss inn.

Det var helt greit at hun i resepsjonen snakker engelsk. Med venninne som har bodd 7 år i England og har britisk kjæreste så tok hun naturlig nok føringen med den engelsktalende resepsjonisten. Vi får sjekket oss inn, får håndklær, og brått snakker resepsjonisten med noen andre kunder. "Hvor skal vi gå?" - "Hvor er garderoben?". Vi hadde ikke fått beskjed. Etter at skrankedama har svart på spørsmålene til de andre kundene er hun tilbake hos oss og vi får badekåper og beskjed hvor garderoben er.

Garderoben var ekstremt trang og liten. Fine dusjer, do, og egentlig god plass, bare ikke der skapene og krakkene for skifting er. Her kunne entreprenøren eller designeren faktisk ha brukt noen meter ekstra til skifteplass og ikke sminkespeil.

Etter å ha klart å fikset oss skap (var ekstremt få av de også) til alle tingene våre var tiden inne for å gå inn i spaet. Det første vi møtte der inne var et lite varmtvannsbasseng med solsenger og stoler rundt til avslapning. "Okey, det er nok mye mer der inne" sa vi og gikk mot døren i andre enden. Bak denne døren var det X antall forskjellige dusjer (trope, kalddusj osv) og 2-3 badstuer. Nå forstod jeg hva det som kalles "hotell-spa" er. Det er et bitte lite spa på et hotell.

Tross størrelsen på spaet så var det et fint sted, misforstå meg rett. Vi koste oss og fikk virkelig slappet av i denne travle tiden med julestress, mye jobb (for venninna mi) og jobbsøking (for min del). Vi kan nå si at vi har vært på spaet på The Thief, og at det ikke var så bra som vi håpet på. Jeg er glad for at vi ikke brukte 700++ kr på inngang hver oss men fikk testet det med et gavekort. Neste gang blir det nok et annet spa som vi allerede har god erfaring med!

Ellers er Oslo pyntet himla flott til jul nå! Som de fleste vet så elsker jeg denne tiden og alle lysene så jeg koste meg gløgg. Vi endte opp med å gå gjennom julemarkedet på vei tilbake til sentrum. Der var det alt for mye folk, men vi fikk tatt noen turistbilder som alle andre.

Anbefaler alle å ta en tur til Oslo nå før jul for å oppleve denne julemagien! Selv skal jeg tilbake igjen om et par uker. Men om du tenkte deg på spaet på The Thief så vær forberedt på at det er veldig lite med tanke på prisen på inngang.

Alt i alt var det en koselig dag i godt selskap!

Liker

Kommentarer