D24 : my wallet

Dag 24: Lommeboken din

Mange vet at jeg ELSKER leopard. Derfor er lommeboka mi i leopardprint. Og nå når jeg tar bilde av den og viser hvordan den ser ut så ser jeg at jeg bør ta en opprydding i den. Den er jo full av kort som ikke blir brukt, gamle lapper, gamle konsertbilletter, ja, masse søppel.
Egentlig har jeg hatt planer om å kjøpe meg en ny. Men finner aldri en jeg liker. Eller som har stor nok plass, og samtidig ikke er for stor.

Tips om hvordan lommebok jeg kan skaffe meg?

Kommer: Dag 25: Et bilde av deg selv for 3 år siden. Dag 26: Ti ting om deg selv. Dag 27: En sang du virkelig er lei. Dag 28: Noe du ikke forlater huset uten. Dag 29: Din favorittblogg. Dag 30: En matrett du elsker. Dag 31: Dine favoritt sko, kjoler og jakker. Dag 32: En ferie du vil på igjen. Dag 33: En sang som får deg til å gråte. Dag 34: Noe du er redd for. Dag 35: Hvordan ordner du håret ditt? Dag 36: Favoritt outfiten din. Dag 37: Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din? Dag 38: En ting du aldri kommer til å gjøre.Dag 39: Alle premiene du har vunnet. Dag 40: Favoritt serie(r).

Liker

Kommentarer