D18 : artist (2)

Dag 18: En artist du liker (gutt)

Ohmy*******god, hvordan skal jeg klare å velge? Det er som en godteskål som er full av de beste tingene. Man klarer ikke å velge hva som er best siden alt er like godt. Ja, det er sånn. Eller som på julaften og man vet ikke hva man liker minst av gavene. Man får alltid en del av det man ikke trenger, men man klarer ikke å velge hva som var det verste.

Men greit. Jeg kan jo vise dere ett par tre fem jeg liker. Og er det lov med band? Ja, vi sier det!

Imagine Dragons

The Last Bison

Macklemore

Alle videoene er liveopptak! Og nei, det er ikke tilfeldig. Ingenting er tilfeldig. Siden det handler om artisten så er det greit å se hvordan artistene ser ut.

Q: Hvilke(n) mannlig artist(er) liker du?

Kommer: Dag 19:Et bilde av håndskriften din. Dag 20: Smykkene dine. Dag 21: Et sted du vil til akkurat nå. Dag 22: Din favorittscene i en film. Dag 23: Et bilde av deg selv i dag. Dag 24:Lommeboken din. Dag 25: Et bilde av deg selv for 3 år siden. Dag 26: Ti ting om deg selv. Dag 27: En sang du virkelig er lei. Dag 28: Noe du ikke forlater huset uten. Dag 29: Din favorittblogg. Dag 30: En matrett du elsker. Dag 31: Dine favoritt sko, kjoler og jakker. Dag 32: En ferie du vil på igjen. Dag 33: En sang som får deg til å gråte. Dag 34: Noe du er redd for. Dag 35: Hvordan ordner du håret ditt? Dag 36: Favoritt outfiten din. Dag 37: Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din? Dag 38: En ting du aldri kommer til å gjøre.Dag 39: Alle premiene du har vunnet. Dag 40: Favoritt serie(r).

Liker

Kommentarer