City girl seeing nature for the first time

Jeg er og forblir byjente. Jeg er den som pakker koffert til helgetur og går med hæler på festival. Nei, greit, ikke så ille. Men.. Når jeg satt i Fredrikstad å ventet på bussen til Oslo på lørdag så kom jeg til å tenke på at jeg ikke har allværsjakke. Jeg skal til fjellet. Her er det ut i naturen uansett hvor mye det blåser og uansett temperatur. Det skal sies at jeg er på helsesportsenteret på grunn av jobb, så er ikke sånn at jeg bor i telt.

På bussen fra Oslo og opp hit satt jeg for det meste å så på film eller strikka. 4 timer i buss er mye. Spesielt alene. Men innimellom tittet jeg ut. Jeg ble like fascinert hver gang jeg så ut av vinduet. En god stund prøvde jeg febrilsk å få til et bra bilde som jeg kunne legge ut på sosiale medier, men til slutt kom jeg til å tenke på at den tiden jeg bruker bak telefonen, den tiden går jeg glipp av naturen. Så det perfekte bilde ble ikke tatt før vi hadde hatt en lang stopp i Fagernes.

Jeg har vært ute å reist mange ganger. Eller. Flere ganger. Men ikke i Norge. Sist jeg reiste slik i Norge var vel når jeg var 8 år (eller noe) og familien hadde bilferie til Bergen. Husker ikke så mye av den turen akkurat. Jeg mister rett og slett pusten litt. Av så se denne naturen. Jeg må virkelig reise rundt i Norge oftere. Det er deilig å være her, men blir gøy å kjøre hjem igjen og se naturen igjen.

​Det er så mye gøy de finner på her. I dag har vi for eksempel padlet kano. Blir spennende å se hva disse ukene bringer. 

Forøvrig.. Jeg har sett ferdig Sons of Anarchy (f*** i h******). Sååå. 
Q. Har du tips til serie som jeg kan bruke kveldene på her på Beito? 

Liker

Kommentarer

Nadia
,
Unge lovende om du ikke har sett :-*
victoria,
AIAI, kano! Tøff! Dere endte ikke på huet?
Tvserier ja, jeg kan nevne mange, så kan du velge fritt:
Netflix: Scream, Narcos, The Killing, The Fall, Sense8, Graceland, Freaks & Geeks eller DAG.
HBONordic: Ray Donovan, Billions, The Walking Dead, Mr Robot, OZ, Six Feet Under, House of Lies eller The L Word
victoriawee.net
Caroline,
Å, så fint! Jeg elsker å reise i Norge! Anbefaler deg å se Modern Family 😃
www.carolinesverden.com
Luisa Fernanda del Mar,
Norge er fint ass ♡
la-mar.no
amandajonassen
amandajonassen,