Bored.

Gresset er grønt. Trærne blomstret for lenge siden. Herregud som sommeren er kjedelig!
Skal innrømme at jeg savner litt den gamle jobben hvor jeg jobbet hver dag hele tiden. Hadde jeg en dag fri var jeg evig lykkelig. Nå? Nå er det litt kjedelig. Forstå meg rett, jeg elsker jobben min. Heldigvis blir det en del jobbing i juli, etter hva jeg har hørt i alle fall. Snart er også alle smulene* ferdig med eksamener og har litt fri.

Men fridagene og det fine været nytes for fullt. Skoene blir slengt i gresset og føttene får kjenne på varmen fra solen. Det er ekstremt deilig.
Jeg har så mye tid å slå ihjel at jeg har bakt. Ja.. JEG har bakt. Jeg som såvidt rører en kjele. Klarer jo ikke å lage mat. Sant skal sies, bakevarer er ikke samme som matlaging. Ikke i mine øyne. Jeg er flink til bakst, men ikke mat. Om jeg vil selvfølgelig. Det ble kanelsnurrer denne gangen. Det ser du på bildet under her...

Jeg kjeder meg også så mye at jeg fyller opp iPhonen med bilder av meg selv. Sånne bilder som det under her. Jeg må virkelig gå gjennom alle bildene på telefonen. For øyeblikket er det 1047 bilder. Litt for mange. Samtidig som mange av de er dobbelt opp pga mappe-systemer som jeg prøver å ha. Klarer aldri huske på å legge ting inn i de forskjellige mappene, men jeg prøver.

Hei, jeg kjeder meg. Noen tips om hva man kan finne på? Typ, hva MÅ jeg gjøre i løpet av sommeren? Tips mottas med en luftklem i retur.


*smulene = vennene

Liker

Kommentarer