Årets juleuke!

For en juleuke det har vært. Mye mennesker, jobb og ja, det har skjedd ting nesten hele tiden. Eller nei, det har ikke det, men jeg kan jo late som. Lille julaften var en rolig dag hvor jeg var ute å handlet aller siste julegaver og bobler til nyttårs (som jeg brått har drukket opp så jeg må ut å kjøpe nytt i morgen).. Julaften var det jobb på dagtid og rolig feiring med familien på kvelden. Vi var 5 voksne mennesker (meg, mamma, pappa, mormor og en tante), og det var mer vellykka enn jeg faktisk hadde trodd det skulle bli. Positiv overraskelse der kan man jo si! Fikk også det jeg ønsket meg som for eksempel bestikk og glass.

I tradisjonens tro så var det bursdagsfest for ei venninne 1. juledag, og da ble 2. juledag en rolig dag hjemme. Jeg må iallfall hente meg inn igjen etter sosiale lag, så det trengtes. Ellers var det tilbake på jobb 27 og 28 des.

Nå er det et par rolige dager igjen før nyttårsaften. For meg blir nyttårsaften først tilbragt på jobb, deretter blir det å komme meg inn til Oslo å feire med noen av de nærmeste jentene der inne. Det store spørsmålet som alltid er "what to wear?". Jeg får nok ta en runde i skapet og til kjøpesenteret i morgen og se hva jeg finner.

UKAS for uke 52 kommer i morgen.

Så. Da har jeg oppdatert kjempekjapt om min jul.

Har du hatt en bra juleuke?

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jentefest, sykkel og taxi

Denne helga har bare flydd avgårde, selvom jeg i går trodde det var søndag. Det var på grunn av fredagens festligheter.
Var på jentefest hos min kjære søster. Grilla og drakk oss fine. Endte opp på byen. Storkosa meg masse. Ble kjent med mange nye flotte jenter som søster'n kjenner. Tok frem sykkelen for første gang i år denne dagen. Søstera mi bor ikke så alt for langt unna, så jeg hadde planlagt å sykle slik at Hankatten ikke trengte å være avhengig av å holde seg våken for å hente meg. Jeg er så fornøyd med sykkelen min. Den er fra 1969!
Men jeg kjøpte den når vi bodde i sentrum. Det er tross alt NULL gir på denne, så jeg har vært litt usikker på om jeg får brukt den nå som vi bor litt mer "landlig" til. Har tross alt E6 som nabo, og der funker det dårlig med tråsykkel. Så når jeg fikk brukt den på fredag var jeg utrolig fornøyd til tross for at jeg må gå i alle oppoverbakker.

Når vi skulle hjem fra byen så tok vi taxi hjem til søster'n. Jeg tenkte at jeg skulle sykle hjem fra henne, for sykkelen sto jo der. Halvveis på vei hjem til de så stopper taxisjåføren taksameteret. Hvorfor vet jeg ikke. Men det ble stoppa. Så spør søstra mi om ikke sjåføren kunne kjøre meg hjem også... Joda, det kunne han. Med sykkel og greier (vi kjørte maxitaxi). Men det var et problem.. Jeg hadde null penger til taxi. Det var en grunn til at jeg sykla. Men neida, det var ikke noe problem. For at det ikke skulle virke som jeg hadde pengeproblemer så sa jeg at jeg var student. Fattig student.
Jeg og sykkelen kom oss gratis hjem.

Q. Har det skjedd noe spennende hos deg i helga? Isåfall, hva?

Liker

Kommentarer

"MIN LILLE KRIGER"

I en liten periode nå så har jeg tenkt ekstra mye på en familie. En familie bestående av et barn, foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, men også bestående av venner av denne familien.

Jeg kjenner flere i denne familien. Jeg kjenner "mamma", "tante", "onkel" og "besteforeldrene".
"Mamma" og "tante" gikk jeg på ungdomsskolen med. De var noen av mine nærmeste venner på den tiden. Denne familien (utenom barn og pappa) var min ekstra familie når jeg var 14-16 år.

Det de opplever nå.. Det vil jeg så inderlig dele med verden. Jeg har fått godkjennelse til å dele deres tapre hverdag.

Liam er en gutt på 1,5 år. En glad gutt som løper rundt og smiler hele tiden. Han løpte rundt og smilte hele tiden. For en drøy måned siden fikk Thea (mamma) og Paul (pappa) den fryktelige beskjeden. Sønnen deres har fått leukemi. Leukemi er en type blodkreft.

​bilde hentet fra minlillekriger.blogg.no

Hverdagen gikk fra å leke og ha det gøy til å tilbringe mange døgn på sykehuset. Gutten som smilte, lekte og var aktiv er nå sliten. Cellegift skal taes. Prøver skal taes. Alt skal gjøres. Gutten mister immunforsvaret. Jeg får vondt inni meg bare av å tenke på de. Men samtidig så vet jeg en ting..

De er tapre! Er det noen som klarer dette, så er det de.

Følg hverdagen til lille kriger'n Liam, Thea og Paul på minlillekriger.blogg.no .

Liker

Kommentarer

Instagram superliiseInstagram superliiseInstagram superliiseInstagram superliiseInstagram superliiseInstagram superliiseInstagram superliise