... det er ikke alltid like lett

Jeg hadde nesten skrevet ferdig et innlegg om slankehysteriet i media når jeg kom på det. Jeg kan ikke skrive om det selv om jeg misliker det sterkt. For i dag.. Jeg er der selv. Jeg prøver å spise litt bedre for å få bort noen kg.

Jeg er motstander av det, og ønsker å jobbe mer mot Sunn Fornuft-plakaten enn slankehysteriet. Men i tillegg til de 15 kg jeg gikk opp etter at jeg og kjæresten ble sammen (siste 4 årene) har jeg gått opp enda 10 kg siden oktober. Jeg er ikke lenger like fornøyd som jeg var.

Samtidig så ser jeg på det med en klype salt. Jeg er fornøyd med meg selv. Jeg har et selvbilde herfra til stjernene og føler meg som oftest penere enn noen gang. MEN.

Valker er bra det. Det hjelper å holde varmen. Eller? Før oktober var ikke disse valkene der. De siste 10 kg'ene har lagt seg på sida, magen og ja, egentlig litt overalt. Men litt ekstra på sidene.

I oktober sluttet jeg å snuse. Jeg har vært utrolig flink og holdt meg unna nikotin og snus siden. Men hva gjør de fleste når de slutter å snuse eller røyke? De begynner å spise. Og ikke bare hva som helst, neida, sjokolade og annet sukkerholdig godteri hele døgnet. Ikke kun en liten rute av melkesjokoladen, neida, gjerne en hel stor plate i en jafs.

Nå skal det stoppes. Småspising = ferdig. Og selv om jeg har et selvbilde herfra til stjernene skal jeg bli flinkere og jeg skal faktisk ta mål av meg selv hver måned. Jeg er fornøyd, men ikke like fornøyd som jeg var før oktober.
Jeg føler meg må forklare dette. At dette er ikke for å trosse Sunn Fornuft og slanke meg og legge ut om dette. Det er fordi jeg har lagt på meg fordi jeg sluttet med en avhengighet. Jeg føler meg ikke stor eller feit - da hadde jeg aldri lagt ut et slikt bilde av meg selv. Jeg trenger bare ikke disse kiloene som har kommet på de siste 3 månedene.

Gir det mening?

Valker er bra det - og man burde være fornøyd akkurat som man er. Men det er ikke alltid like lett...


(husk spørrerunde jeg har her på ​bloggen (link). Holder den en uke til.)

  • livet

Liker

Kommentarer

Luisa - La Mar ,
Jeg er så enig med Tine Katrine her, og deg da 😊 Jeg er rimelig fornøyd med meg selv, men ja, jeg trener for å holde meg sterk og sprek, men også for å bli slankere, men tør nesten ikke å si det.
la-mar.no
@kjempefisk
,
Bra innlegg. Er å trist at dette er skummelt å snakke om. Det handler om å føle seg bra, og ta vare på kroppen sin. Ikke nødvendigvis se så bra ut.