50 Q's.

1. Hvor gammel er du om 5 år? Wow, da er jeg 30 år. Damn..

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Det nøyer seg ikke med kun en her gitt. I dag har jeg vært sammen med 50 elever + kollegaer i mange timer.

3. Hvor høy er du? 160cm over bakken.

4. Hvilken film så du sist? Ja si det. Det husker jeg rett og slett ikke. Kan hende det var en av Pirates-filmene som gikk på TV forrige helg.

5. Hvem ringte du sist? Hankatten.

6. Hvem ringte deg sist? Det var pappa. Jeg hadde ringt han tidligere, men så tok han ikke telefon. Så han ringte meg opp igjen senere.

7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? "Ja litt av vært tror jeg, pappa som kjøpte det til meg". Det var fra Søstern, og vi hadde samtale om fyringsved av alle ting.

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det spørs veldig hva det gjelder. Om det er for å høre om hvordan det går så ringer jeg. Helt klart. Men er det kort beskjed, kort spørsmål eller jeg ikke har tid til å prate en stund (ja, ender alltid opp med å prate i timesvis) så sender jeg sms. Eller.. Meldinger over Messenger. Folk sender nesten ikke SMS lenger. Irriterende siden jeg har uendelig SMS i abonnomentet mitt.

9. Hva er ditt favorittsted? Helt ærlig? Hjemme. Jeg er ekstremt glad i å være hjemme. Det er her jeg føler jeg virkelig er meg selv. Jeg kan gå usminket, uten bh, møkkete, ja, alt. Blåser i om naboen ser meg.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Steder som er mørke og ingen kan finne meg. Om jeg er ute å går alene så misliker jeg sterkt å gå i gater uten lys. Man kommer aldri til å få med meg ut i skogen på natten. Hva om jeg blir drept eller voldtatt? Og ingen er der? Ingen kan redde meg eller noe? Nei..

11. Når så du moren din sist? Hmm.. På tirsdag etter timen på sykehuset. Stakk innom butikken hu jobber å kjøpte trøsteis.

12. Hvilken øyenfarge har du? I'm blue, baby.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Oi. Av alle? Å, det er så mange. All time favorite må være "Fairytales of New York". Den er helt fantastisk. Det er ikke jul uten at den blir spilt på høytalerne.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift. Usikker på hvor lenge de har vært gift, men det er i alle fall 30 år.

15. Når våknet du i dag? I dag var jeg oppe når siste vekkerklokka ringte kl 06.45.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg håper jeg er samme sted i dag. Både jobbmessig, og privat. Men kanskje det har kommet noen kids osv.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Mørket. Aldri likt mørket. Og redselen for at noe eller noen er i rommet med meg. Redselen for at noe eller noen kommer å tar meg.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Oi. Det må ha vært dette

19. Hva er din beste egenskap? Før ville jeg sagt "god lytter" eller "pratsom". Men nå tror jeg at jeg vil si "hjelpsom". Mine nære og kjære vet hvem de kan gå til uansett hva. Men jeg vil også si "positiv". Før jeg fikk den jobben jeg har nå så var jeg negativ. Pessimistisk. Alt var dritt. Det henger selvfølgelig noe igjen på privaten, men det har forbedret seg mye. Jeg prøver å se løsninger istedenfor å si "nei".

20. Hva er din verste egenskap? Latskap. Jeg er for glad i sofaen, og slappe av. Gjerne med TV'n eller dataen på.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Sånn midt mellom. Sover selvfølgelig ikke fullt påkledd, men har på meg truse og t-skjorte.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tja. Jeg har 3 puter (to til hode og en under beina) og Hankatten har 1.

23. Hva er det rareste du har spist? Nå har ikke jeg spist så ekstremt mye rart, men vil tro at det var blekksprut i syden en gang. Husker ikke hvordan det smakte engang.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har kun bærbar data.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Det spørs på underlaget. Men er mest glad i sokker, utenom på sommer'n når det er varmt, da er det barføtt.

26. Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg TV'n.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Royale Trippel! Helt klart.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Dessert.. Jeg er glad i det meste av dessert.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Har vunnet festivalbilletter til Månefestivalen et par ganger. Ellers har det vært 200kr på Lotto.

30. Liker du kaffe? Ikke svart kaffe.

31. Hva drikker du helst til frokost? Her er det smoothie til frokost hver eneste morgen utenom i helga.

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Må jeg svare på det? Jeg jobber i samme bygg som de.. Hmm.

33. Kan du spille poker? Oh yess indeed.

34. Hva har du spist i dag? I dag har jeg spist (drukket) smoothie, lunsj og det var det så langt.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Charles Manson. At han klarte å trollbinde mennesker, fikk de til å se på han som en Gud og at han fikk de til å drepe for han. Fascinerende. Kan også nevne Hitler. Ikke med tanke på hva han gjorde, men hvordan han fikk det til. Det er så utrolig fascinerende.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P3. Det som alltid står på.

37. Vil du ha barn? Ja, det vil jeg. Ønsker jeg kan være så heldig å få et par stk.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Hehe, kan jo forsåvidt engelsk. Men skal sies at jeg hadde tysk halve ungdomsskolen og på VGS. Jeg kan telle til ti og et par stygge setninger.

39. Sover du på en spesiell side? Senga sett forfra så sover jeg på venstre side. Alltid.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Egentlig basseng. Men det er mer forfriskende med havet.

41. Hva bruker du helst penger på? Aller helst til å bytte ut innholdet i garderoben. Men så går pengene til regninger istedenfor.

42. Eier du dyrbare smykker? Nei. Har en dyr klokke. Ellers som har verdi er dåpsmykker o.l.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Det er så mange. Greys Anatomy, Åndenes makt, Kardashian, talentprogrammer, ja mye.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Da skal jeg hjelpe søster med å gjøre klar leilighet til salg, og gjøre klart hjemme til 17.mai.

45. Kan du stå på slalom? Sist jeg testa (for typ 12 år siden) så klarte jeg det fint.

46. Hvordan imponerer man deg? Det spørs veldig hvem det er som spør.

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? En eller annen rockelåt. Har som oftest telefonen på lydløs så den bare vibrerer.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Jeg har falt med moped en gang. Jeg stod stille i gårsplassen til foreldra i en alder av 16-17 år og skulle parkere. Jeg hadde glemt en ting. Det var støtta til sykkelen. Så både jeg og sykkelen deisa i grusen. Endre opp med heavy skrubbsår på knærne og hendene. Har fortsatt arr.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Det må være håret mitt.

50. Er du sosial? Noen ganger er jeg veldig sosial, andre ganger ikke. Er mest sosial om det sosiale kan skje hjemme hos oss.

  • Q&A

Liker

Kommentarer

Karen Anna
Karen Anna,
Jeg er også skikkelig mørkredd! Jeg må liksom ha muligheten til å se alt som er rundt meg, og når jeg ikke gjør det så blir jeg nervøs. Og åh, så fint at foreldrene dine har vært gift i så mange år <3
karenanna.net
superliise
superliise,
Ja, sånn her også! Eller, var sånn. Nå sover jeg med øyebind for nå må jeg ha det helt mørkt på natten. Rart.. Ja, er fantastisk at de har vært godt i "alle" år og er fortsatt gift 😊
nouw.com/superliise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229