2019 WRAPPED - MUSIKK

Jeg vet at jeg bruker mye tid med propper i øra dansende rundt hjemme eller med volumet på fullt i bilen. Og er det noe jeg synes er artig med dagens musikkstreaming-programmer (kan jeg kalle det programmer?) er at de lager et tilbakeblikk på året som har gått.

I 2019 gikk mine lyttertall betraktelig opp fra året før. I år har jeg brukt 32.500 minutter. Og egentlig er det mye mer. Spotify bruker nemlig informasjonen fra 1. januar til 31. oktober.
Etter min mening er dette helt greit for om de hadde tatt med november og desember så hadde nok halve listen med topp artister og sanger bestått av jul.

Men.. Her er mine topp artister, sanger og sjangre i 2019.

I år kom det også hvordan hele dette 10-året har vært (2010-2019) i min musikkverden. På en måte er jeg overraska, men også ikke. Når jeg ser topp artistene så er jeg ikke overraska, men det er en artist jeg måtte sjekke ut på nytt hvor jeg tenkte "hva faen er det?". Topp artisten fra 2012 - Pickin' On Series. Og joda, jeg har forelska meg på nytt i dette bluegrass-bandet nå.

Det som jeg også er litt sjokkert over, altså, de har alltid vært en av mine favoritter, men topp artist i 4 år og desidert topp artist i løpet av 2010-2019 (ifølge mine lyttinger og Spotify).. Gode gamle Karpe!

Jeg blir fascinert over hva jeg selv hører på og hva som havner på topp. For selv har jeg visst en vrangforestilling om at det er mer hardere musikk. Men sånn er det.
Her går det visst mest i Ed Sheeran, Karpe, Bruno Mars o.l.

Liker

Kommentarer