12 lørdager frem

Det er faktisk ikke lenge til i det hele tatt. 12 lørdager frem så er det den dagen. Den selveste selveste. Jeg gleder meg like mye hver år, selvom jeg nå opplever min 25´te julaften. Om TOLV lørdager er dagen her igjen. Det føles som om datoen kommer tidligere for hvert år som går, men neida, den kommer alltid samtidig hver år. 24. desember kommer alltid til å være 24. desember.

Og som alltid så er jeg tidlig ute med julegaver. Planleggingen er så og si ferdig, og jeg er allerede godt i gang. I år får nemlig de fleste av venner og familie selvlagd gave. Så det er mye søm og strikking nå for tiden, for å rekke å bli ferdig med alt i god tid før jul. Flesteparten av venner og familie har også bursdag i førjulstiden, så må ha gaver klart før det.

På en måte gleder jeg meg til å være ferdig med gavene før desember. Da har jeg nemlig hele førjulstiden til å forsåvidt slappe av, mens alle andre stresser rundt. Samtidig så kommer jeg nok til å stresse mer enn masse for vi har planer om å ha julaften hos oss hjemme for aller første gang!

​Q. Har du startet å tenke på jula? 

Liker

Kommentarer

Luisa Fernanda del Mar,
Shit! Tiden går fort! Jeg gleder meg til jul 😃
Nå er jo lille A mye større enn i fjor, selv om det bare har gått ett år.
la-mar.no
Martine,
Jeg har sånn julestemning i kroppen og jeg gleder meg såå masse åh.
atinybitbeautiful.com